Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mitől kezdve számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mitől kezdve számít valaki k. nak? Szerintetek mi az a határ amitől számítva valakit annak lehet hívni? Kíváncsi lennék.

Figyelt kérdés

Ugyebár mindenkinek mást jelent ez a kifejezés. És manapság már arra a lányokra is használják akik nem csinálnak semmi olyat még csak csókolózni sem csókolóznak sok fiúval csak sokat lóg fiúkkal és máris azt mondják rá. Valakinek meg az ha megcsalja a árját. Valakinek pedig csak aki tényleg szó szerint az és a testét árulja az utcán.

Nektek az már annak számít hogyha pl.egy lány minden buliba csak más pasival csókolózik de nem lesz köztük semmi csak úgymond a részegség meg a buli hatása miatt csinálja ezt??? Meg az ha pl. sok fiúval beszélget meg találkozik?

Nagyon kíváncsi lennék a véleményekre mert manapság már akkor mindenki lehetne az.

2015. márc. 20. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Klasszikus értelemben: Aki pénzért szexel.

Modernebb vonatkozásban: Akinek semmi értelmes indoka nincs arra, hogy dugjon és semmilyen rostát nem állít fel az alanyok felé.

2015. márc. 20. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Valóban minden ember számára mást jelent a k. szó fogalma.Az én számomra az számít annak,aki a párja mellett,lefekszik más(okkal)ik férfival is!
2015. márc. 20. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindenki az. :D

Viccet félretéve: Az elsőt féltékenységből nevezik ku'vának, a másodikat haragból, a harmadiknak a foglalkozása az. A negyedik meg a buliku'va.

2015. márc. 20. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:

k. nak azt hívjuk aki ezt pénz ellenében csinálja mással.

Aki össze vissza b. szi. mindenkivel csak úgy élvezetből hajhászva és nem pénzért az meg a ri...c

2015. márc. 20. 19:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát ez elég érdekes akkor még fajtái is vannak :D akkor én most k. vagyok mert sok fiúval beszélgetek és nem csak eggyel szoktam találkozni és van hogy becsúszik pár csók bulizáskor? Teszem hozzá hogy szingli vagyok és 19 éves.
2015. márc. 20. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha titkolod, a fiúk előtt, hogy többel ismerkedsz akkor igen. Ha nem akkor nem.:D
2015. márc. 20. 19:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Én nem titkolom egyik elől se. Meg nem is csókolózok mindegyikkel sőt most úgy van hogy akik jelentkezők úgymond azok közül csak eggyel és buliba. A többivel sosem. És mindegyiknek megmondtam hogy másokkal is jóba vagyok. Pl. az egyiket azért utasítottam el mert már megígértem előbb egy másiknak hogy találkozok vele és meg is mondtam neki hogy más fiúval. Nem titkolok semmit.
2015. márc. 20. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:

A szó valódi értelmében nem vagy az, de olyan lesz a híred.

A buliban csókolózás a legnagyobb hülyeség amit csinálhatsz.

2015. márc. 20. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak azért is beillesztem: [link]
2015. márc. 20. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!