Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? A férfiak és a nők valóban különböznek ebben?
Egyszer hallottam az egyik férfi ismerősömet beszélgetni a fiával a nőkről. A fiú amiatt kesergett, hogy soha nem lesz barátnője, mert ő nem vonzó a nők számára. Erre az apa valami ilyesmit mondott neki:
"-Ez nem igaz. Figyelj, a nők olyanok, hogy vagy tetszik nekik egy férfi, vagy nem. Ha egyszer egy nő eldönti, hogy neki egy férfi nem kell, akkor annak a férfinek semmi esélye. Csinálhat akármit, de mind hiába. Nincs olyan, hogy második esély, csak egy van. Ha azt eljátszottad, akkor vége, tovább kell állni. És azt a nők sem tudják, hogy miért jön be nekik egy férfi, és egy másik miért nem. Hidd el, van olyan nő, aki vonzódik majd hozzád. Annyit tehetsz, hogy kedves vagy, segítőkész...és nagyon fontos, hogy kezeld nőként őket. Csak akkor fogják a férfit látni benned. És nagyon sokan rád sem fognak hederíteni, lehet hogy 40-en visszautasítanak, de hidd el, aztán majd lesz egy, aki értékelni fog. "
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez így van-e, és ha igen, akkor a férfiak is ilyenek? Főleg az utóbbi érdekelne, mert én nő vagyok, és egyet értek az előbb leírtakkal. Persze vannak kivételes esetek, amikor megváltozhat egy nő véleménye, de szerintem ez valóban ritka. Szóval a férfiaknak is vagy tetszik egy nő, vagy nem? És nehezen változhat meg a véleményük, vagy ők mások ilyen szempontból?
A 9-esnek is igaza van! :)
11-es. Persze, ez csak általánosítás. Az a kérdésem, hogy ki gondolja meg magát könnyebben. Csak itt mindeki a külsőről kezdett beszélni...
Nyilván a férfiak,és most nem a jóképűekről beszélek egyértelműen...
Egy tök átlagos srácnak még csak esélye sincsen ilyenen gondolkozni általában,mivel barátnő sem jut neki...
Kérdező,bizony már nem fog ez változni,mivel letettem az egészről,el kellett ismernem,hogy nekem nem jut barátnő az életben ezek szerint.Pedig aki megismer pontosan tudja milyen vagyok,csak a nők csak külső alapján ítélnek manapság,így hiába vagyok én belsőre bármilyen,mivel nem születtem helyesnek,nincs alapból esélyem sem a nőknél...
23/F
Mindenkinek, aki itt sopánkodott, vagy éppen ezt tervezi... MI VAN A KIVÉTELEKKEL??????? SZERINTETEK AZ VÉLETLEN? NEM!!!!!!
"Mindenki az, aminek gondolja magát" Van valaki, aki ezzel nem ért egyet? Elfogadom, ha van, de akkor ő meg fogadja el, hogy nem fog megváltozni az élete sem. Persze nehéz, jónak gondolni magad, tudom, de attól még ez igaz. :)
"a nők olyanok, hogy vagy tetszik nekik egy férfi, vagy nem. Ha egyszer egy nő eldönti, hogy neki egy férfi nem kell, akkor annak a férfinek semmi esélye. Csinálhat akármit, de mind hiába."
Ezt nagyon adom. Nő vagyok, és valóban így van.
Csak sok "férfi" ezt nem fogja fel. És jön a "de adj egy esélyt".... Minek? Ha tudom, hogy számomra érdektelen, akkor nincs esély.
Nem volt kedvem elolvasni az eddigi válaszokat, így lehetséges, hogy lesz néminemű ismétlődés, de azért írom:
A férfiak elsődlegesen vizuális úton döntik el, hogy ki számukra a vonzó, ergó amennyiben látta a férfi a nőt, akkor elég jól meghatározható, hogy miféle szexuális vonzalom várható a jövőben, a változás ugyan olykor megtörténik, de annak a mértéke nem nagy. A változást a szeretet hozhatja el, ami megnöveli a szexuális vonzalom mértékét, de ritka az, hogy valakit "ez segít át", plusz a másik megismerésének mértéke és esélye is lecsökken így.
A nők kissé másként működnek, ugyanis a szexuális vonzalmuknak sok férfi belsejét érintő összetevő van. Pl. számít(hat) a társadalmi státusz, szociális élet minősége, önbizalom, intelligencia ésatöbbi. Az önbizalom mértékét a nő a férfi mozgása alapján is le tudja szűrni bizonyos mértékben (ezért van az, hogy csak látás esetén a nők többször vonzódnak férfiakhoz, amennyiben nem csak képen látják őket, hanem mozgásban). A férfi jobban megismerése megnöveli a vonzalom esélyét és megnövelheti mértékét, de nagyon gyakran nem tud felmutatni elég érdekességet a férfi(ú). Amennyiben a nő megismerte a férfit, akkor a férfi személyiségváltozása, viselkedésbeli változása változtathat a vonzalom mértékén és létén, sok házasság megy tönkre a férfi férfiatlanodása miatt, és olykor a megnőtt önbizalom pl. felkeltheti a nő fokozott érdeklődését. Nagyjából ez a helyzet.
Utolsó, köszönöm, nem volt ismétlődés. :)
Szerinted a nő önbizalmának növekedése nem fokozhatja ugyanúgy a férfi érdeklődését, mint fordított esetben? Vagy azt legtöbbször a nő külsejének megváltozása okozhatja? És ahogy írtad, ritkán a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!