Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy végzős nyolcadikos tanulón...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy végzős nyolcadikos tanulónak (aki 1-8-ig jeleg volt) kb. mekkora az esélye, hogy átmenjen az érettségin legalább kettessel?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 07:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Nem ugyanolyan nehézségűek minden évben az érettségifeladatok. Pl én matekból végigcsináltam az összes rövid feladatot (ami az érettségi első fele), és voltak olyan évek, ahol az összes feladat megoldására azonnal rájöttem. Viszont volt olyan év is, ahol max 2-3 feladathoz tudtam hozzászagolni.
2015. márc. 20. 08:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Szinte semmi, mert egészen más az ismeretanyag!!!

A logikai dolgok még esetleg megoldhatók, de ahol tárgyi tudás kell ott annyi!!!

37F

2015. márc. 20. 09:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Először is érettségire az engedhető aki teljesítette a hozzáfűződő tananyag elsajátítását, szóval pl matek esetén van 4 évről évvégi jegye, földrajznál 2 év és így tovább. Magyarul osztályozó vizsgát kell annak tennie, aki 4. előtt szeretné megcsinálni az érettségit pl matekból. Nálunk sokan csinálták azt, hogy 10. végén nyelvekből érettségiztek. Előtte a 11.,12. osztályból osztályozó vizsgát tettek.

Személyes vélemény pedig maximum matekból lehet mákkal kettest írni illetve talán történelemből. Magyarból nem, mivel már az írásbelinél elbukna azon, hogy nem ismeri az összehasonlításnál az író/költőket, érvelést nem tanítanak általános iskolában, novella elemzést úgyszintén. Meg mi értelme volna annak, hogy már most leérettségizik az ember általános végén? 16 vagy 18 éves korig tankötelezettség van, nem maradhat otthon gépezni. Dolgozni is max családi vállalkozásban feketén lehetne, mert 16 éves korig iskola időben nem lehet dolgozni.

2015. márc. 20. 09:51
 14/18 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nagy esellyel atmesz,csak tanulj is.
2015. márc. 20. 15:26
 15/18 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, csak 8. osztályig jeles voltam, majd nem tanultam és az órákon sem figyeltem oda és tizediktől több tantárgyból is csak kettessel mentem át és történelemből egyszerűen alig emlékszek valamire. Nem igazán van tárgyi tudásom, azért hasonlítottam magam egy nyolcadikoshoz.
2015. márc. 20. 21:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg buta kérdések helyett most neki kellene állnod tanulni, nem?
2015. márc. 20. 21:36
 17/18 A kérdező kommentje:
De, erre már én is gondoltam. Úgy volt, hogy március elsejétől elkezdek tanulni, csak az a baj, hogy már huszadika van és még nem tanultam, mert nem tudtam magam rávenni...
2015. márc. 20. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Az a része, hogy nem tudod rávenni magad a tanulásra, valahogy ismerős nekem is..... :D
2015. márc. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!