Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de nem tudom eldönteni. Meleg kérdés? 16/F
Remélem sikerül hasznos tanácsot adnom. 21/L
Először magadban kell letisztázni, hogy mit érzel. Szerintem próbálj meg nem találkozni egy kis ideig, 1-2 hétig, ilyenkor csillapodnak az érzelmek. Lehet rájössz, hogy csak érzelmileg éppen gyengébb pillanatodban voltál, velem is elő szoktak fordulni téves feltételezések.
tudom, nem könnyű valami olyan dolgot közölni a másikkal, ami számodra kínos, fájdalmas, meglepő, de szerintem azt neked kell eldönteni, hogy elmondod-e neki. A én szemem előtt is ott lebegne a kockázat, hogy becsődölne a barátságunk. Te tudod, milyen ember, te ismered a reakcióit, a hozzád való viszonyulását, érzelmeit.
Ha tényleg nagyon jó barátok vagytok, közösen meg tudjátok beszélni, kölcsönösen tanácsokat adva egymásnak. Mérlegelned kell, melyik éri meg jobban, és ha úgy érzed, el akarod mondani, tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!