Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek történt már ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Régen, akár 5-10 évvel ezelőtt bejött nektek valaki, de valami iszonyatosan. Lehet ez beteljesült szerelem, vagy egy sima flört, vagy csak álmodozás, bármi. A lényeg, hogy legyen valami jelentősége régebbről. És amikor mondjuk nem találkoztok évekig vagy csak feledésbe merül az illető, aztán valahonnan mégis előkerül, előjönnek a régi érzések. Ez miért van? Veletek volt már ilyen?

2015. márc. 18. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Oh hogyne volt , szerintem mindenkinek volt már ilyen :))
2015. márc. 18. 17:11
 2/5 bor zoltán ***** válasza:
Igen de hogy ez jó vagy rossz az a helyzettől függ,hiszen akkoriban sem jött össze valamiért,mi a garancia rá hogy most esetleg érdemes felrúgni miatta egy esetleg működő kapcsolatot,a miértre lehet válasz a nosztalgia is
2015. márc. 18. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Bennem ilyen álmodozások voltak,de amikor néhány évig nem találkozunk,elfelejtem,és mikor újra látom,már egyáltalán nem tetszik,és azon szoktam csodálkozni,hogy valaha is bejött.
2015. márc. 18. 17:22
 4/5 A kérdező kommentje:
De úgy gondolom, ez csak egy illúzió, mert mögöttes tartalma nem sok van, max. az emlékek miatt lehet kicsit különlegesebb.
2015. márc. 18. 17:43
 5/5 anonim válasza:

Hat nekem ugyan csak 3 éve volt, hogy nagyon tetszett egy Srac az osztályomban, nem lett belőle semmi

Amikor kb 1-2 hete megint megláttam ujra megemelkedett a pulzusom kb 100 lett :/

Amikor "csak" válaszolt Fb-on arra, amit írtam neki is ez volt

2015. ápr. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!