Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért történt ez?
Figyelt kérdés
Idáig elfogadtam,hogy leszbikus vagyok. Erre már úgy egy,egy és fél éve rájöttem. Azóta semmi gond nem is volt. Mostanában ahogy elgondolkoztam ezen,már nem állok ilyen toleránsan magamhoz. Az utóbbi néhány napban mélyen elgondolkodtam,és ahogy ez eszembe jutott,valahogy elkezdtem utálni magamat...már nem tudom ezt olyan átlagosan kezelni...miért lehet ez? Kezdem magam teljesen megutálni...
16/l
2015. márc. 7. 10:00
1/6 anonim válasza:
Nem azért lehet mert vágysz arra,hogy valaki szeressen.
2/6 anonim válasza:
Ha másokat kérdezel miért érzel adott módon magad iránt, akkor sosem fogsz választ kapni.
Néha nehéz rájönni mi is a probléma gyökere, de ha az ember őszintén odaáll saját maga elé, akkor megfogja kapni a választ is.
3/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán ne utáld magad ez miatt az érzelmeket és azt hogy kihez vonzódunk nem lehet irányítani.
4/6 anonim válasza:
Mert kezdesz kinőni a divatleszbiségből.
5/6 anonim válasza:
pontosan ezt érzem most, most kicsit jobb kedvre derültem hogy más is így van ezzel (nem mintha örülnék más kárának :D ) nem tudom miért lehet ez mert eddig azt hittem, sikerült elfogadnom magamat de most rájöttem, hogy közel sem így van sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!