Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tervezitek hogy majd ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tervezitek hogy majd ha ott lesz az ideje szülni fogtok, nem féltek a terhességtől? A férfiaknak mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés

Én még viszonylag fiatal vagyok ehhez és még eszem ágában sincs anyának lenni,csak szeretek filózni a jövőről és elgondoltam,hogy majd ha ott kb 26 felé leszek és lesz egy szerető férjem biztosan szeretnék babát. Aztán meg abba gondoltam bele,hogy végülis mennyire fájdalmas lehet az, hisz nem kicsi egy gyerek...láttam szüléses videókat, nagyon kínlódtak az anyák, nagyon-nagyon kitágultak és fájdalmasan jött ki,igazából én nem is hiszem,hogy belőlem kiférne egy gyerek...Aztán ott van a császármetszés,attól talán még jobban félek,felvágnak meg ilyenek...

Más nem fél az ilyen dolgoktól?Ti mit gondoltok a gyerekszülésről? 19L

2015. márc. 18. 15:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sosem féltem a szüléstől magától. A fájdalom szerintem a legkisebb gond az egészben, szerintem akkor pont, hogy nem az foglalkoztat leginkább. Életet adsz, és azon aggódsz, hogy vajon az a kis lélek, akit te ott kinyomsz magadból, egészséges legyen, ne legyen semmi komplikáció, stb. Én legalábbis így képzelem, nincs még gyermekem, de határozottan szeretnék, és hacsak nem nagyon muszáj, se császár, se semmiféle fájdalomcsillapító se jöhet nálam szóba. Főleg, hogy azt beszélik, csak kicsi fájdalomcsillapítót adnak amúgy is, mert ha nem érzed a fájásokat, nem tudod, mikor kell nyomni, elhúzódik az egész.

Nincs különösebben magasan a fájdalomküszöböm, legalábbis, nem hinném, hogy ez lenne a helyzet, de azt a fájdalmat, amit ki kell bírni (gyantázás, új cipő, tökmindegy), azt szó nélkül kibírom. Kificamodott bokával is egy szisszenés nélkül sántikáltam haza kiskoromban vagy 10 km-t, mikor télen elcsúsztam az iskolában. Nyilván a szülés ennél erősebb érzés, de olyankor annyi sok hormon van a testedben, fele fájdalomcsillapító, másik fele örömöt okoz, harmadik fele meg a szülést segíti, hogy egyszerűen nem ez a lényeg. Meg én amúgy is úgy érzem, hogy ez igazán nőiségem kiteljesedéséhez vezet. A szülés fájdalmai nélkül nem vagyok igazán teljes értékű nő, mert ami igazán azzá tesz, az még kimaradt. Ha azt mondaná nekem egy orvos, hogy nem lehet gyermekem, hát elég valószínű, hogy nem lennék ilyen kiegyensúlyozott és vidám személyiség, mint most. De reméljük nem ez lesz a helyzet, és mikor a körülmények is engedik, aránylag rövid vajúdás után, fájdalmak és csomó vér közepette magamhoz ölelhetem majd az elsőszülött kis babám, és van egy olyan érzésem, hogy magasról toszni fogok a fájdalomra, amint belenézek a kicsi szemébe :)

22/l

2015. márc. 18. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:
6. voltam. Ne haragudj, nem elriasztani akartalak. Egyébként nekem a csípőm már jó pár éve kicsit kiszélesedett, holott soványnak mondható vagyok alapból. A természet mindent elintéz hidd el. Ennyi idősen mint Te, még minden csaj deszka. Semmi probléma, hogy még nem vagy alkalmas a szülésre, és ezen ne is agyalj most tovább, mindennek eljön az ideje. Ennyi idősen, mint Te, én is horrornak képzeltem el az egészet, most meg alig várom ,hogy megtapasztaljam.
2015. márc. 18. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!