Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarnak nagyon egyenlőnek lenni, de a munkában és a pénzkeresésében már egyáltalán nem akarnak azok lenni, azt a férfiaknak hagyják meg!?
szerintem ez hülyesèg az èn baràtnõm èpp hogy
próbál minnèl kevesebbet költeni ès nem vàrja el hogy pènzt adjak neki ami neki fontos megveszi magának :) mert szerinte meg kell dolgoznia az ilyen dolgokèrt mèg akkor is ha èn 5x annyit keresek mint õ :)
"Én nem tagadom,költeni szeretem,megkeresni nem :) Nem vagyok munka fan,soha nem is voltam."
és a férfiak csapkodják ki a sok pénzt az asztalra amit elkölthetsz?
Én nemcsak megkeresni szeretném a pénzt, hanem az is nagyon fontos nekem, hogy a munka, amivel megkeresem, érjen is valamit, le szeretnék tenni az asztalra valami komolyabbat, és pont ezért tanulok még mindig, 23 évesen. Nem szeretem kifizettetni a dolgaim másokkal, főleg nem férfiakkal (csak a szüleimtől kérek).
Azt nem tagadom, hogy szeretek költeni is, csak nem a másét!
Megint egy ilyen általánosító kérdés, csak máshogy megfogalmazva...
Érdekes, hogy te csak olyan noket ismersz, rossz lehet neked.
Én pont nem ilyen vagyok, eltartom magam, sőt szeretek anyagilag független lenni. Még párkapcsolatban is. Erről ennyit.
Altalanositasz....tenyleg van sok ribke de azokat max kihasznalni szabad :)
En bnomnek pl gyakran 7 szamjegyu a fizuja,nekem meg csak fele uh pl nalunk en teperek azert h beerjem ot :)
De ez h ki mennyit keres abszolut nem relevans abbol a szempontbol,h szeretjuk egymast. Nyilvan mindketten tamogatjuk egymast,h mit hogy csinaljon a masik,de a penz meg az erzelmek kulon teszta. Vannak olyan Nok,pl parom aki az egyenjogusag alatt erti azt is,h a sajat vasarlasaira sajat maga keresetebol jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!