Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lesz valaki apáca? Pszichológiai problémák miatt?
Figyelt kérdés
Én mindig úgy gondoltam, hogy az ilyen vallási őrülteknek valami agyi defektje van. Ezek már átesnek a ló túlsó oldalára, hogy olyasmiben hisznek, ami hülyeség. Sokkal jobb lenne, ha magukban, családjukban hinnének, nem egy kitalált mesében...Én pszichológust ajánlanék nekik.
Másik kérdésem, hogy miért erőltették a hitoktatást régen? Általános iskolában kötelező volt misére járnunk. A pap azt mondta órán, hogy ha még egyszer nem megyek misére szombat-vasárnap, akkor el is mehetek. (Ott amugy kisétáltam és többet nem jártam órára sem)
19/L
2015. márc. 18. 15:42
11/11 anonim válasza:
az Úr élő ha kérnéd Tőle Ő Élő vizet adna neked,a hit az nem az hogy elhiszük az Úr létezését mert ez biztos különben nem lenne értelme se az apácaságnak se a papságnak hanem az hogy hisszük hogy Isten megbocsátja bűneinket, a megtérésre vezet, vigyáz ránk. gondolj bele ha nem lennénk biztosak az Úr létezésében miért lennénk annyian hívők miért vennénk föl Szentségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!