Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az esemeny utani tabletatol van vagy terhesseg jele?
Figyelt kérdés
Szombat ejjel kilyikadt az ovszer, egy ora mulva vettem be Postinor2 esemenyutanit. Jelentkezett ar mellekhatasa mint peldaul hasgorcsok, faradtsag. A hasgorcsok meg most is tartanak, de az elobb valami kremes feher folyt ki a huvelyembol, es tele volt vele a huvelyem. Ilyen ezelott nem nagyon fordult elo, es mivel valahol olvastam, hogy hasonlo is lehet terhesseg jele, megilyedtem. Nincs szaga, nincs viszketo erzes, egyszeruen feher es nagyon kremes valami.2015. márc. 17. 20:15
1/3 anonim válasza:
Ez a férvi nemiszervének a váladéka.
Jobb kint, mint bent.
2/3 A kérdező kommentje:
szombat ota most jonne ki? amint eszrevettuk, hogy kiszakadt a gumi szaladtam kimosni a huvelyem
meg meg neha volt olyan erzesem mintha lazam lenne...remelem mindez csak a tabletta, es hatott
2015. márc. 17. 20:37
3/3 A kérdező kommentje:
remelem meg valakitol kapok valaszokat
2015. márc. 18. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!