Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha folyton bámulják a fenekem meg a lábaim legingsben meg miniszoknyában?

Figyelt kérdés
meg szoktam ilyen testhezálló egyberuhákat is felvenni ami teljesen rátapad a testemre és mindig úgy megnéznek majd kiesik a szemük...annyira zavaró tud lenni..
2015. márc. 17. 10:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
r.banc vagy te...és nem vagyok szűz
2015. márc. 17. 10:29
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Buta kislány. Szerintem neked csak az a bajod, h nem olyan nézi meg, aki neked tetszik. Ez ezzel jár, amit kipakolsz, azt bámulni fogják. Ha nem akarom, h bámulják a mellem, nem rakom ki. Ilyen egyszerű. Ha meg kiraktam, tudomásul veszem, h lesz, aki megnézi. Igen, a ronda pattanásos kamaszfiú is, meg a kövérkés 50-es bácsi a lépcsőházban.
2015. márc. 17. 10:34
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Hát, lehet jól nézel ki, de agyilag nem vagy a toppon.
2015. márc. 17. 10:51
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
Az milyen ruhák, ilyen dolgokat vonzanak maguk után,hogy megbámulják az ember lányát. Ilyen ez a popszakma.
2015. márc. 17. 11:06
 15/21 anonim ***** válasza:
nem milyen, hanem ilyen
2015. márc. 17. 11:07
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem szeretem az ilyen csajokat, ki rakja amije van, aztán meg nem tetszik, ha megnézik. Akkor minek veszed fel? Húzzál magadra vászonzsákot. De most komolyan, minek veszed fel? Azt ne mond, hogy neked ez a kényelmes viselet.
2015. márc. 17. 11:20
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
A szépet megnézik a férfiak. Sőt, néha megjegyzéseket is tesznek rá. Majd megszokod. És egy idő után, majd amikor már felnőttél, belátod, hogy valójában miattuk veszel fel ilyen ruhákat.
2015. márc. 17. 11:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te pontozgattál le minket, mi? Ezért még számolunk kis lányom! :)
2015. márc. 17. 13:11
 19/21 anonim ***** válasza:
24%
nem kéne k..rvának öltözni
2015. márc. 17. 16:03
 20/21 anonim ***** válasza:
hülye vagy mint a segg
2015. márc. 17. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!