Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabadulhatnék már meg ettől a sok gusztustalan érdek embertől?
Figyelt kérdés
Sokan "barátnak hívják magukat" közbe megmutatkozik hogy nem azok. Ugyan ez van azokkal akik meg érezznek elvileg irántam aztán az se úgy alakul ahogy kéne. Mi ez a sok érdek ember körülöttem és hogy szabaduljak meg mindtől ??2015. márc. 16. 23:46
11/14 anonim válasza:
akkor rúgd meg őket,és vissza fele jót fognak adni,mert félnek hogy kapnak még egyet :D ennyire egyszerű.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2015. márc. 17. 00:01
13/14 anonim válasza:
Nekem is jó szívem van. Gimibe végig ki voltam használva, megosztottam a jegyzeteim mindenkivel. Egyetemen is folytattam még az első évben, gondoltam majd így kedveli fognak, mert én leszek az aranyos lány aki okos és odaadja a jegyzeteit, ám meglepődésemre én voltam a "szerencsétlen balf*asz akit mindenki kiröhög és kihasznál :D" ezt realizálva, már nem segítettem fűnek fának csak a barátaimnak, majd elkezdtem fizetős órákat tartani, úgy már kevesebb embert érdekelt a dolog... :)De legalább kerestem valamennyit rajtuk.
14/14 anonim válasza:
1. Nyomtass igényes, névre szóló meghívókat számukra, amin az évszázad bulijára hívod meg őket, ahol étel-ital ingyenes (ez fontos, különben egy se jön, így meg mind), a szervező és a buli valódi témája meglepetés, de nem promóció, hanem színtiszta party...
2. Lehetőleg valami elhagyott gyárépületbe szóljon, amit azért nem gond megközelíteni és simán be lehet menni.
3. A bejárat köré és kicsit beljebb is helyezz el szolid dekorációt, amit nem tépked meg a szél!
4. Halmozz fel az épület közepén rajzfilmbeillően sok robbanóanyagot, meg lehetőleg egy zongorát is!
5. Találd ki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!