Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat zavarja hogyha a csajnak van egy pici hasa?
Szia!
Én úgy gondolom, hogy nem. De ez típusfüggő.
Üdv, Tamás
hát nem kell őket sajnálni, azt se szeretik.
csak azért írtam hogy ha magadra nézel akkor ne ilyen picisúlyfeleslegen emészd magad. ilyen az emberi test. probáld kilesni mások hasát:D
Hát, a pocak bizony nem szép. De azért a többséget nem zavarja annyira, hogy ez kihasson egy kapcsolatra. Rövid idő alatt hozzászokik az ember, és kész. Ha egyébként csinos a lány, meg kedves, akkor a pocak abszolút nem számít.
Akkor gáz talán, ha a lányon olyan top vagy rövid blúz van, ami alól pont kidomborodik a poci. Ilyen esetben szigorúan pocaktakaró felső ajánlott, vagy magas derekú nadrág, szoknya.
figyu tündérkém, ha vígasztal, én dagi vagyok, van pocim, meg popsim, meg mellem, meg combim. arányosan vagyok ugyan duci, nem folyik a testem, de pl csíkos a hasam, ami szerintem nagyon csúnya. eddig még senkit nem zavart, de komolyan. ha összejössz a pasival/csajjal, és már legalább élőben egyszer találkoztatok, akkor ő elég nagyfiú/lány, hogy el tudja képzelni, mégis mire számíthat majd.
de mondom, szerintem lényegtelen hogy van 1dkg hájad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!