Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel ihatunk valami italt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel ihatunk valami italt?

Figyelt kérdés
Alkoholra gondoltam.Pálinka,sör vagy esetleg egy kis bor.Jó hát természetesen nem akarom őt leitatni,csak érezzük jól magunkat.Mert pénteken jön haza a szüleihez és mondta hogy bulizunk majd egy jót.És az lenne a kérdés hogy milyen italt vegyek?

2015. márc. 16. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amilyet szeret, olyat. Ha szexelni is akarsz, akkor mindegy, milyet isztok, csak ne túl sokat.
2015. márc. 16. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Ihattok. Megengedem. Azt isztok amit akartok, leszarom. Javaslom a patkánymérget pálinkába feloldani nagyon ütős lesz.
2015. márc. 16. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd, akkor tudod hogy mit szeret.

Inkább abból többet és egy kis mellékest. Sör meg pálinka mindenhol van. Whiskey, vodka, bor, pezsgő.

Ezekből tud válogatni.

2015. márc. 16. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Tekintettel arra, hogy lány, én inkább jobb fajta likőrt vennék. Pl. Baileys
2015. márc. 16. 14:42
 5/7 anonim válasza:
Mivel lany, lehet nyerobb otlet egy nivosabb kremlikor.
2015. márc. 16. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem is jó ötlet a krémlikőr, csokoládé vagy baileys, és a pezsgő meg az édes bor is jó választás lehet
2015. márc. 16. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:

ha olyan mint az én volt barátnőm, akkor egy alkoholmentes sör is sok lesz neki :D:D

Nem túlzok, úgy berúgott tőle h nem emlékezett sok indenre.

2015. márc. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!