Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a "nőknek csak a jóképű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "nőknek csak a jóképű, bunkó, gazdag pasik kellenek" mánia?

Figyelt kérdés

Mire alapozzák azok, akik ezt írják, hogy a nőket (úgy általában, mindegyiket) csak és kizárólag az érdekli, hogy a pasi hogyan néz ki, és milyen gazdag? És ha a belső tulajdonságokról van szó, akkor elég, ha bunkó, a többi nem érdekli. Hol élnek ezek? Miféle embereket látnak? Én a környezetemben egy ilyen párt sem látok (házasok), ahol a pasi kirívóan jóképű vagy helyes lenne (sőőőt), a gazdagság meg relatív, a legtöbbnek kocsija sincs. Ami pénzük van, azt a nővel együtt szedték össze.

És én is a huszonéves korosztályról beszélek, szóval elképzelni sem tudom, honnan jön ez a dolog. Egyáltalán, hol ismerkedik az ember, hogy csak és kizárólag ilyen pénzes és felszínes lányokkal találkozik?

2015. márc. 16. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elég belegondolni az evolúciós hátterébe, ami az állatoknál (főként a madaraknál) kifejezetten megfigyelhető. Aki szép azt észreveszik, érdeklődést tanúsítanak iránta és általa ki lehet lógni a sorból hiszen ő is kilóg. Továbbá a gének. Szép egyednek nagyobb eséllyel születik szép utódja, lásd tenyészállatok.

Pénz, vagyis egzisztencia. Utódgondozás, illetve önös élvezetek. Illetve, az előzőhöz hasonlóan, kitűnik az egyed általa.

A bunkóság pedig csak egy nem feltétlen hozadéka a történetnek, hiszen előszeretettel válnak nagyképűvé az efféle emberek. Ebben persze szerepet játszik az is, hogy az emberek gyakran irigyek rájuk és már alapból feltételeznek egyfajta antipatikus stílust nekik így pedig kialakítanak valamit, ami az előfeltevésüket igazolja idővel. Persze sokaknak alapból nincs szükség másokra ahhoz, hogy elszálljon velük a ló.

Természetesen itt is vannak kivételek, akik visszafogottak mindamellett, hogy szépek avagy jól megy a soruk, azonban ezek fele annyira nem "sikeresek" az élet megannyi területén mások, főként idegenek szemében, mint a bunkóbb, ám hangosabb társaik.

És hogy hol ismerkedik? Kérlek. Ülj be egy Bmw-be, Audi-ba és egyes régiókban minden második nő megbámul majd. Az, hogy miért az teljesen mind1. És mondhatják, hogy így csak felszínes kapcsolatokat lehet kialakítani, ám ez sem feltétlen igaz. Amint levedli ember a státus szimbólumait és kinyitja a bagólesőjét egyből tiszta víz ömlik a pohárba. Ezek után pedig csakis az igényszintek határozzák meg azt, hogy a kapcsolat mennyire lesz felszínes. Hiszen sokan nem is vágynak mély érzelmekre, beszélgetésekre, stb.

2015. márc. 16. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

Ezek tények,utcán is végigmegyek mind a legjóképűbb,pénzes,bunkó gyerekeknek van párjuk csak,senki másnak.Aki meg értelmes és van sütnivalója,lehet vele értelmesen,korrekten kommunikálni,azt meg semmibe veszik a nők.És ezt az ismerőseim körében is látom,jómagamon is tapasztalom,szóval csak ezt látom.

Buszon is hallottam már többször "nők" között beszélgetést,amiben a csávó még meg is ütötte a csajt,megcsalta stb.,a csaj mégis azt mondta,hogy nem hagyja ott,mert szereti.Meg mert fel tud vágni vele a barátnői előtt,mert milyen "helyes" gyerek...

De felhozhatnám példának egyetemet is,ahova járok.A csajok itt is csak a legnagyobb bunkó,menő,mindenkit megalázó gyerekekkel állnak szóba egyáltalán.Aki értelmes,normális azzal szóba sem állnak.Mivel nem arról beszélnek,hogy tegnap hány csajt dugott meg az éjszaka részegen,hanem mondjuk szakmai témában minek olvasott utána,milyen új gondolatai vannak stb...

23/F

2015. márc. 16. 12:43
 13/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:
73%

Milyen érdekes, hogy egy világban élünk, egy levegőt szívunk, egy közös őstől származunk. Mégis ahányan vagyunk, annyi fajta módon látjuk a világot. Azt gondolom, több lánnyal ismerkedtem életemben, mint az átlag srácok ezen az oldalon. Mondjuk idáig mintegy 100-150 lánnyal, mindent beleértve. Baráti társaságban, szórakozóhelyen, online, vagy "csak úgy", szóval bárhogy. Ennek nagy része 20 éves korom után volt (26 vagyok most). A célcsoportom a 18-30 éves kor közötti lányok.

Nem túlzás kijelenteni, hogy közülük EGYETLEN EGY sem volt bunkó velem. Soha. A "legnagyobb sérelmeim" azok voltak, hogy valaki nem válaszol az üzeneteimre, nem veszi fel a telefont, vagy ne adja isten, nem jön el egy randira. Ezekért úgyis "megbüntetem" őket, túlzottan nincs rám hatással ez. Amúgy sem túl gyakori. Ettől változik bármi is bennem, hogy ki vagyok én? Semmi. Én maradok az aki vagyok, egy értékes ember.

Nem keresek sokat, nincs autóm, lakásom. Tucatszám vannak nálam jobb képűbb srácok az utcán, akik jobban néznek ki mint én. Viszont az átlagnál karakánabb és beszédesebb vagyok. Ennek ellenére nagyon is sikeres vagyok a nőknél.

Egy biztos, az a sok srác akik mondják a bunkó, meg gazdag, meg nagy farkú pasik kellenek csak a csajoknak... Kicsit el vannak tévedve. A probléma bennetek van!

2015. márc. 16. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"13" reagálva......

nagyon fiatal vagy még barátom ahhoz, hogy fényezzed magad!!! Majd 10-15 év múlva kiderül mennyire is vagy jó a "Nőknél" amikor már a külsőd picit megkopik!!!!

Mondhatod hogy volt 150 Nőhöz közöd, de hány emlékszik Rád úgy, hogy milyen jó volt amikor melletted lehetett? Ez már sokkal mérvadóbb!! Sok Nő bevállalja, hogy egyszer találkozik egy pasival,mert éppen nincs senkije és unatkozik, de másodjára már lerázza, mert nem találta érdekesnek vagy szórakoztatónak.

Van olyan ismerősöm akinek szinte soha nincs állandó partnere, de ha lemegyünk valahova szórakozni és nem talál magának megfelelő társaságot 1 telefonjába kerül és fél órán belül ott teremnek szinte bárhol az országban....és nem is kispályás Nők!! Ezt értsd úgy, hogy ezeknek a Nőknek van pénzük, van egzisztenciájuk, néha még férjük is....de megvesznek azért, hogy vele lehessenek. Szerintem legtöbben még a nevét sem tudják....

37F

2015. márc. 16. 13:26
 15/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:
71%

Utolsó: Elbeszélünk egymás mellett. Ki mondta, hogy ennyi nővel feküdtem volna le? Ennyi idő alatt be is csavarodtam volna szerintem ennyitől. Azokról a srácokról beszélek, akik szerint minden nő bunkó és csak "pénz, nagy farok, lakás, kocsi, egzisztencia" dolgokra buknak. A barátodnak elismerésem, akinek egy telefoncsörgés és úgy jönnek hozzá a fullos lányok, hogy a nevét sem tudják!

A külsőm miatt nem kell aggódnom. 70 éves koráig legalább, simán nézhet ki jól egy férfi. Lehet sármos. Bár annyi idősen nem szeretném, hogy ezen járjon az eszem. Frankó lenne megtalálni az igazit pár éven belül.

2015. márc. 16. 13:55
 16/17 A kérdező kommentje:

Sok érdekes hozzászólást írtatok, ezeket köszönöm, így utólag.

Némelyikre azért reflektálnék magam is. Egyetemre járok, pszichológiát tanulok, tehát nem mondhatni, hogy túltengenek a fiúk az évfolyamban. Sok lányt ismerek, akinek van barátja, az lehet, hogy szerinte helyes, de nagyon kevés van, akire én is azt mondanám, hogy "hű". A pénz kérdés meg... Könyörgöm, mióta van Magyarországon annyi milliárdos, hogy az összes nőnek, vagy legalább a felének jusson egy? Igen, lusta, büdös trógerrel lehet, hogy nem jönnék össze, de nem a pénzügyi helyzete miatt. Az igénytelensége és a céltalansága zavarna, nem az üres bankszámlája. Amíg valaki fenn tud tartani egy alap életszínvonalat, ahol nem az a fő gond, hogy most miből fogunk enni egy hétig, addig nem számít nekem, hogy havi 150e-t vagy 1.500e-t keres. Az autók nagy részéről azt se tudom, drágának számít-e vagy sem. 4 kereke van és gurul, ha a fényezés ép rajta és tiszta, ugyanolyannak tűnik nekem egy Opel Astra mint egy BMW tudjistenmi.

Kinézetben meg nem tudom, ki hogy viszonyít, de az utcán láttam csomó nagyon kövér, vagy éppen nagyon sovány, alacsony, fura fejű, pattanásos srácot kézen fogva lánnyal. Most lehet, hogy Budapest ilyen népes, hogy a nagy számok törvénye érvényesülni tud benne, de kétlem, hogy csak ez lenne az oka.

Az evolúció részt értem, persze, tanultam is, jó buli, de manapság ugye már annyira azért nem érvényesül. Főleg embernél nem. Mint tudatos, tervezni és felelősséggel élni tudó lények, igenis felül tudunk emelkedni az evolúciós ösztönökön, amin meg nem, azon okkal- pl hogy ki tetszik meg, az nagyon sok esetben nem is a látványon, hanem az illaton múlik (nőként), tekintve, hogy a születendő gyerek egészségét ez jobban elő tudja jelezni, mint a másik külleme.

2015. márc. 16. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kérdező!

Ezt a kérdést már én is sokszor feltettem magamnak, csak itt még nem volt rá alkalom. :) Rólam annyit, hogy 24 éves nő vagyok, meglehetősen erős egzisztenciával és elég nagy vagyonnal, még csak a diplomám hiányzik. Sokszor nem tudom megérteni, hogy más miért nem képes arra, amire én, de aztán mindig rájövök, hogy a butaság nagyon sokszor az ok. Az emberek túlnyomó többsége buta és érdektelen. Ez vonatkozik azokra a fiúkra is, akik ilyen állásponton vannak. Mondjuk én alapból mindenkit elutasítok, mert nem szeretnék kapcsolatot, nincs értelme az életvitelem és a karrierem miatt egyelőre. De... Érdekes, hogy férfi és férfi hogyan fogadja az elutasítást. Mindig őszinte vagyok, de egyidejűleg tisztelettel bánok az emberekkel. Sokszor látok olyan férfiakat, akik rosszindulatúak, elég csak a szemükbe nézni, minden réteg esetében. Ha nekik azt mondod, hogy nem, nem akarsz semmit, akkor jön a felháborodás, hogy mert nekem is csak a pénzes, jóképű pasi kell. A legjobb az, hogy azt sem tudják, hogy vagyonos vagyok és nem érdekel a másik pénze. A jóindulatú emberek nem verik ki a balhét, hanem elfogadják az elutasítást, ennyi. A legrosszabb eset viszont az, amikor az ilyen fiúk, akik azt mondják, hogy csak a pénz a lényeg, jó munkahelyet kapnak, elkezdenek jól keresni és akkor jön a felvágás, meg a pénzzel vagdalózás. Az az érdekes, hogy még így sem tudnak nőt találni, megfogni. Szerintem ezzel el is mondtam mindent. :)

2015. márc. 17. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!