Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem vagyok jóképű és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jóképű és gazdag sem, akkor nem sok esélyem van egy szerető barátnőre ugye?

Figyelt kérdés
huszonévesen.
2014. júl. 26. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen igaz, legfeljebb annyira nem leszel sikeres.
2014. júl. 26. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:

attól függ mi van belül :)

21F

2014. júl. 26. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted szeretetet lehet pénzért venni? Annyi ilyen kérdés van, de könyörgöm, ez nem egy film!
2014. júl. 26. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
A szerető barátnőket mióta pénzzel kell megvenni? Nem értem a logikát:D
2014. júl. 26. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
aki szeret ne a pénzért szeressen
2014. júl. 26. 12:45
 6/10 anonim ***** válasza:

De.

[link]

(fiú, ronda, csóró, a képen a barátnőjével)

2014. júl. 26. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:

De van esélyed, csak lehet, hogy kicsit többet kellesz tenned érte, de simán lehet barátnőd.

Nem minden lánynak jönnek be a jóképű pasik, sokan szeretik a karakteresebb arcvonású férfiakat és a hiresztelésekkel ellentètben nem minden lány/nő bukik a lóvès pasikra.

Tudod egy idő után mindenki rájön hogy tényleg nem minden a pénz, főleg ha párkapcsolatról van szó :)

2014. júl. 26. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:

# 6

Baromira el vagytok tájolva. Ez a srác miért lenne ronda?:D

A többiről nincs információm.

2014. júl. 26. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a jóképű és gazdag pasiknak kisebb az esélye egy SZERETŐ barátnőre.
2014. júl. 26. 13:06
 10/10 anonim ***** válasza:
6-os a srác a képem szerintem sem ronda, rólam nézzetek meg képet vagy élőben, na én tényleg ronda vagyok, még tesóim is megmondták, hogy ronda vagyok meg legalább 30-50 lány már kb., akiknél bepróbálkoztam, suliban is folyton csúfoltak a lányok.
2014. júl. 27. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!