Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a lányok, hogy tetszenek nekem, mikor csak udvarias vagyok velük vagy csak véletlenül nézek rájuk?
Szerintem azért van olyan eset, amikor meg lehet különböztetni, hogy valaki most nyomul, vagy csak simán udvarias. Például van az a típus, aki nem csak simán udvarias, hanem szabály szerűen látszik rajta, hogy csöpög a nyála...
A kérdésre válaszolva: én is gyakran vagyok ilyen helyzetbe, amikor régi ismerőssel találkozok: néha inkább úgy teszek, mintha nem venném észre, mert
a) nem tudom eldönteni, hogy most akkor kéne e köszönni vagy sem
b) inkább egyedül szeretnék lenni, és semmi kedvem beszélgetni vele most, márpedig ha észreveszem, köszönök, lehet megkérdezi mi újság, stb., indul a bájcsevej, ami az adott pillanatban az utolsó, amire vágyom.
Egyébként nekem is van olyan ismerősöm, aki udvarias, kedves, de egyébként teljesen visszahúzódó, tudom, hogy van párja, és ez így teljesen rendben van, én kifejezetten kedvelem, mert kevés az ilyen ember. Na, rajta például egyértelműen látszik, hogy nem akar semmit, csak simán ilyen.
Az én exem is ezt hasznàlta ki. Ö volt az elsö aki rohant felvenni vmit ha egy csaj elejtette,vagy lesegiteni babakocsival a nöket, mindenki dlörtvigyorral mosolygott rà vissza.
Nyaralas utan a recepcios màr face ismeröse volt, egy esküvöi partirol meg persze egy r.bi csaj lett masnap rögtön ismeröse.
Egy csajrol mesélte is hogy kb félév volt, mire leesett a csajnak hogy nem akar töle semmit, csak kedves.
Ö ezeket egodoppingnak hasznàlja. Az én önbecsülesem meg par év utan az ilyenek es hasonlok miatt (pl ha csjtarsasagban nem fogta a kezem es messzebb àllt tölem, ffi tàrsasàgban viszont rajtam csüngött)szoval az egész önbecsülésem alààsta.
Most olyan parja van, aki vak es naiv, nem veszi észre ezeket, igazolja a szàlloigét, hogy neha a butàk boldogabbak.
Utolso vagyok. Mivelnaz exem utàn joformàn szaladtak a nök pont azert jött velem össze mert en ugy inditottam nàla hogy nem kaphat meg, még le is léptem jo messzire. Igazàbol az egojanak adtam jo nagy pofonokat mindig amit nem birt elviselni es jött az az ugy is az enyém lesz érzése. Hajbokolos, utana rohanos nökön csak szorakozik.
A mostani pàrjàban az fogta meg hogy pénzes a csaj es nem kell segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!