Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a lányok, hogy tetszenek nekem, mikor csak udvarias vagyok velük vagy csak véletlenül nézek rájuk?

Figyelt kérdés
Volt, hogy egy lánytól, akit nem ismertem, a könyvtárban megkérdeztem, hogy elvehetem-e a mellette lévő széket (láttam, hogy szabad, de mondom iledelmes leszek), kedvesen válaszolt, hogy igen persze, majd mikor máskor láttam konkrétan nem akart rámnézni. Vagy látásból ismert csoportársam, akire ránéztem véletlenül az utcán, ha meglát rögtön elkapja a fejét, mintha leprás lennék. Nem esik jól még így sem, hogy nem érzek irántuk semmit.

2015. márc. 16. 00:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Velem is pont ez van, csak én lány vagyok. Ha valakivel kedves vagyok kicsit is, azonnal azt hiszik, tetszenek nekem. Lövésem sincs, miért...Fura.
2015. okt. 17. 20:19
 12/23 A kérdező kommentje:
És általában pozitív fogadtatásban részesülsz, kedves utolsó?
2015. nov. 8. 04:11
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
Mivel nekem nem tetszenek, csak ők hiszik ezt, gyakran hosszan 2-3 hétig nem is látom őket, mivel nem érdekelnek. Saját ostobaságuk meg a pletyka szent járma belesodorja őket abba, hogy mindenféle hülyeséget gondolnak, képzelnek be maguknak. Csak sajnálni tudom őket. Ha valakire ránézek, rámosolygok, az nem jelenti azt azonnal, hogy tetszik. Csak ránéztem, ennyi. Csak ugye ha valakiről pletykálnak (hozzátenném, általában a buta, ostoba emberek pletykálnak), mindenki felfedezni véli a dolgokat. Én igyekszem velük megszakítani velük a kapcsolatot, nem köszönök, letiltom őket még akkor is, ha nem az ismerőseim, ha meglátom őket, messzire igyekszem elkerülni. Szánalmas...
2015. nov. 8. 14:14
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, olvasod-e még, de elmondom az én álláspontomat. Hangsúlyozom, az enyémet. Annyira ritka az udvarias férfi, hogy sokszor már én sem tudom elkülöníteni, csak szimpla jómodor, vagy nyomul. Sokszor az első voksolok és rögtön félreértik. Ha utána ráköszönök, vagy mosolygok, akkor többnyire a legudvariasabbja is felkérésnek veszi. Nem játszom senkivel, viszont nem verem nagy dobra, hogy több éves kapcsolatban élek. Ergo nem tudnak róla. És rögtön nyomul. Ha ilyenkor nemet mond az ember, akkor már hülye ribizli, mert hát bátorította. Szóval már inkább bunkó vagyok :(
2015. nov. 23. 18:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert az udvarias ember manapság olyan ritka hogy az emberek azt hiszik flörtölsz velük. Én tisztában vagyok azzal hogy ha valaki udvarias nem feltétlen tetszem neki de attól még nem vagyok bunkó mint manapság a sok fiatal.
2018. febr. 26. 10:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért van olyan eset, amikor meg lehet különböztetni, hogy valaki most nyomul, vagy csak simán udvarias. Például van az a típus, aki nem csak simán udvarias, hanem szabály szerűen látszik rajta, hogy csöpög a nyála...

A kérdésre válaszolva: én is gyakran vagyok ilyen helyzetbe, amikor régi ismerőssel találkozok: néha inkább úgy teszek, mintha nem venném észre, mert

a) nem tudom eldönteni, hogy most akkor kéne e köszönni vagy sem

b) inkább egyedül szeretnék lenni, és semmi kedvem beszélgetni vele most, márpedig ha észreveszem, köszönök, lehet megkérdezi mi újság, stb., indul a bájcsevej, ami az adott pillanatban az utolsó, amire vágyom.

Egyébként nekem is van olyan ismerősöm, aki udvarias, kedves, de egyébként teljesen visszahúzódó, tudom, hogy van párja, és ez így teljesen rendben van, én kifejezetten kedvelem, mert kevés az ilyen ember. Na, rajta például egyértelműen látszik, hogy nem akar semmit, csak simán ilyen.

2018. márc. 25. 01:17
 17/23 anonim ***** válasza:

Az én exem is ezt hasznàlta ki. Ö volt az elsö aki rohant felvenni vmit ha egy csaj elejtette,vagy lesegiteni babakocsival a nöket, mindenki dlörtvigyorral mosolygott rà vissza.

Nyaralas utan a recepcios màr face ismeröse volt, egy esküvöi partirol meg persze egy r.bi csaj lett masnap rögtön ismeröse.

Egy csajrol mesélte is hogy kb félév volt, mire leesett a csajnak hogy nem akar töle semmit, csak kedves.

Ö ezeket egodoppingnak hasznàlja. Az én önbecsülesem meg par év utan az ilyenek es hasonlok miatt (pl ha csjtarsasagban nem fogta a kezem es messzebb àllt tölem, ffi tàrsasàgban viszont rajtam csüngött)szoval az egész önbecsülésem alààsta.

Most olyan parja van, aki vak es naiv, nem veszi észre ezeket, igazolja a szàlloigét, hogy neha a butàk boldogabbak.

2019. júl. 7. 18:48
 18/23 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok. Mivelnaz exem utàn joformàn szaladtak a nök pont azert jött velem össze mert en ugy inditottam nàla hogy nem kaphat meg, még le is léptem jo messzire. Igazàbol az egojanak adtam jo nagy pofonokat mindig amit nem birt elviselni es jött az az ugy is az enyém lesz érzése. Hajbokolos, utana rohanos nökön csak szorakozik.

A mostani pàrjàban az fogta meg hogy pénzes a csaj es nem kell segiteni.

2019. júl. 7. 18:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszik.
2019. aug. 9. 08:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért hiszed, hogy a férfiassághoz elég egy megnyerő külső? Egy jó nőnek Férfi kell és nem egy kirakati báb.
2019. szept. 23. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!