Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha csak testi vágyaimat akarom kielégíteni a lányokon, emberileg, belsőleg egyáltalán nem érdekelnek, sőt nevetségesnek tartom őket?
De sajnos nem nézik ki olyan jól,hogy csak megdughassam és ott hagyhassam a nőket mindenféle udvarlás,ismerkedés nélkül,vagy szexkapcsolatot alakítsak ki velük.Belsőleg egy szánalmas,elfuserált viccnek tartom őket,értelmes gondolatok nélküli,logikátlan,csak a pasizásnak és a pénznek élő,hisztis nyomorultak,semmi komolyabb dologról nem lehet velük beszélni,nincsenek mélyebb filozofikus gondolataik,érdekes látásmóduk,magával ragadó beszédük,ötleteik,nem értenek semmihez...stb. stb. Tényleg csak arra vannak,hogy kielégítsék rajtuk a vágyaikat a férfiak,meg esetleg főzést,mosást,takarítást elvégezzék.
Egyetlen reményem,hogy kigyúrjam magam szépen,hátha úgy megkaphatok pár szép libát,mert egyáltalán semmi kedvem az idióta kedvükre és igényükre tenni ilyen-olyan idétlen ismerkedési,udvarlási marhaságokkal,kedvességgel,semmitmondó beszélgetéssel és érzelgősséggel...a kutya sem kíváncsi rájuk komolyan.
Mert a világegyetem és az élőlények keletkezését véletlen eseménynek állítja be.
De nem vitatkozok tovább ilyen hihetetlenül és érthetetlenül buta emberrel,aki még az általa megcáfolni kívánt elméletekkel sincs tisztában.
Igen,hallottam róla,de most már nincs kedvem elmagyarázni,miért hibás.(Sőt,még dolgoztam is vele)
Oparinról hallottámlmár esetleg?
Nem szeretnék veled tovább vitázni.Látszik,hogy semmi rálátásod nincs a dolgokra,csak szajkózod,amit itt-ott olvastál a tudomány nagyjaitól,de valójában fogalmad sincs mit jelentenek és hogyan kell őket alkalmazni.
Álljon itt egy történet búcsúzóul:
"úgy kétezer évvel ezelőtt egy Saul nevű ifjú, „gyűlölettől lihegve” Jeruzsálemből Damaszkuszba tartott, hogy fogságba vesse a kivégzett Jézus követőit, akik hittek Jézus Krisztus feltámadásában. Minden másképpen történt, mint ahogy elképzelte. Az úton megjelent neki Jézus, s megkérdezte tőle: „Saul, Saul – miért üldözöl engem?” Saul összeomlott, tehetetlenné vált, megvakult, s magába fordult, majd egy bizonyos idő elteltével tanítvánnyá akart lenni. Azonban hosszú időbe telt, míg a keresztények elhitték a megtérését. Hiteles változásának egyetlen feltétele volt: mindent bevallani. „Igen, Saul voltam, de Pál lettem” – vallotta. Csak így válhatott apostollá, majd vértanúvá.Néhány napig ottmaradt Damaszkuszban, s máris tanította a zsinagógákban, hogy Jézus az Isten Fia"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!