Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvigyem őt bulizni vagy inkább maradjunk otthon?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken jön a barátnőm,akivel még távkapcsolatban élünk,de ha befejezzük a sulit akkor lehet összeköltözünk.Na most anyum azt akarja hogy szombaton menjünk el bulizni,ezt a barátnőmmel még nem beszéltem meg,de biztos tetszeni fog neki az ötlet,én viszont nagyon nem akarom ezt.Én nem akarom hogy csap részeg legyen,vagy össze jöjjön egy csávóval.Én csak ettől félek.Jó hát szórakozni,kikapcsolódni mindenkinek kell,de inkább akkor nézzünk filmet a SMART TV-n mozizzunk egy jót,lent van a gépen vagy 200 film amit tv-n is megtudunk nézni.Vagy inkább elviszem őt sétálni,de diszkóba nem nagyon akarom.2015. márc. 15. 15:15
2/5 anonim válasza:
Szerintem kettesben jobb lenne..
3/5 anonim válasza:
Hát ha attól félsz,hogy nem tudod megtartani a csajod,akkor ott kezdődnek a gondok...
4/5 anonim válasza:
Akkor most kemény vagy mért anyu-apu vett egy SMART TV-t mi?...
Ha már nálad van a csaj zárd be a szekrénybe és ne engedd ki!!!
5/5 anonim válasza:
Örökké nem foghatod a kezét. Próbáld ki, hogy mi van akkor, ha egyedül megy bulizni. Ha egy este le tudják csapni a kezedről, akkor jobb, ha hagyod az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!