Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek rossz volt az első csók?
Szerintem nem az első csók rossz, ez függ a fiútól is ^^ Annak a fiúnak a csókja nem a te eseted...
Nekem olyan érdekes volt az első csókom... csak pár másodpercig tartó szájrapuszi volt, de finom volt és jól esett :) Ezzel a kezdéssel a nyelves már nem is volt olyan brutál utána...
Nekem nagy élmény volt. :) Heves volt, de mégis gyengéd. Életem egyik igazán maradandó emléke....
20/F
Én eddig azt hittem, senkinek volt volt rossz.
De kérdésedre válaszolva nem, nem mindenkinek volt rossz. Nekem jó volt. Bár rég volt, remélem, nem ver át a memóriám. 22/L
Semmire nem emlékszem, úgy izgultam. De azt tudom, hogy nagyon jó volt :)
19/f
az én első csókom: 14 éves voltam, teniszezni voltunk, anyuék is jöttek, meg több barátjuk ott volt családostul. nekem nagyon tetszett egy fiú (ő 20 volt akkor), és addig variáltam, míg vele kerültem párba. a parti végén csak álltam ott és néztem rá, ő meg:"hátte? mire vársz?" én vörösödtem, ő meg megfogta az állam, és megcsókolt, nagyon gyengéden..aztán azt mondta, sicc mamához, biztos aggódnak már :) hú, de rosszul esett, de életem legjobb csókja volt! és később rájöttem, hogy vissza is élhetett volna a gyerekes rajongásommal, és milyen jó, hogy nem tette :)
28/N
Az első olyan jó volt, hogy máig emlékszem rá... de 14-nél több voltam.
Lehet, hogy neked is várnod kellett volna még?
Most már sohasem lesz isteni, felejthetetlenül jó első csókod...
hmm.. nekem se volt nagyon jó az első csókom.. engem is letámadott egyből a fiú, kicsit meglepődtem mert én azt hittem hogy gyengéd lesz. akkor tökre elvoltam kenődve, és nekem is teljesen elment a kedvem tőle, azt hittem soha nem fogom élvezni a smárolást.
dee azóta egy fél évre rá csókolóztam vele újra(khm azután nem jártunk tovább miután először megcsókolt.. ), és aahhhhw olyan isteni jó volt *-* hidd el, ez az érzés változni fog és a többi csókod tuti jó lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!