Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek rossz volt az első csók?
Figyelt kérdés
14/L hát nemrég volt meg az első csókom és hát enyhén megrázó élmény volt...:S a fiú nak nem ez az első de borzalmas volt. egyből letámadott...és nyálas volt meg bekapta a fejem és levegőt is alig kaptam..XD szval brutálvolt. és nekem ettől elment az egésztől a kedvem..nektek is ien volt?2010. febr. 15. 21:41
1/25 anonim válasza:
A legelső általában nagyon jó, NEM ROSSZ.
Azért lehetett, mer neked az első volt, és te gyengédségre vágytál volna, ehelyett ő mint "gyakorlott" elsiette.
2/25 anonim válasza:
Nekem tetszett az első csók:) elég sokáig fel voltam villanyozva tőle :D De hát kinek milyen :D
3/25 anonim válasza:
Hát, nekem borzalmasvolt.. hányingerem volt utána.. de viszont a többi már annál jobb:)
4/25 anonim válasza:
nekem tetszett az első..:) gyengéd volt, finom.. jól sikerült minden.. azóta is szívesen űzöm ezt a sportágat^^:)
5/25 anonim válasza:
Nekem nagyon jól sikerült az első, a mostani szerelmemmel:) Bár ő nem először csókolózott, tehát nem tudom, lehet hogy tapasztalatlanabbal viccesebb lett volna.
6/25 anonim válasza:
nekem is szar volt:D én 13 éves voltam mikor elöször smároltam egy csajjal de bwáá:S nem tom olyna mintha egy hal uszott volna a számba vagy nem is tom XD
de aztán m(megszoktam)vagy megszerettem nem tudom de márt nagyon jó érzés és izgató is egyben
16/F
7/25 A kérdező kommentje:
Az elsiette dologban van valami..de ááhh..XD
21:45 akjó..:D
hát igen vakinek öszejön vakinek nem-.- de nembaj..:D
2010. febr. 15. 21:48
8/25 anonim válasza:
Nm.nekem nagyon jó volt nm túl nyálan hanem gyengéd lágy^^
9/25 A kérdező kommentje:
hal !?végülis...de remélem velem is ugy lesz mint veled h megszokom vagy szeretem...=)
2010. febr. 15. 21:50
10/25 anonim válasza:
azt nemgondolod lehet hogy azzal akivel smároltál neki is rossz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!