Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket beindít, ha egy lánynak szép a szeme?
2015. márc. 14. 14:02
1/7 Rsag válasza:
Nekem nem elég csak a szemet látni. Kell hozzá az arc is, hogy egészben lássam azt a "bizonyos" nézést :)
A kép: ha ez a Te szemed, légy boldog, gyönyörű színe van :)
Küldesz arcképet priviben?
3/7 anonim válasza:
kék a teme,
Arca csupa teme, látható ejejeje
Ejejeje
Ejejejejejejjjjeeee
KÉK A TEME!
4/7 anonim válasza:
Szép szemeid vannak, de nekem a világoskék a kedvenc szemszínem.
Igen, egyébként számomra sokat jelent ez is, de nem elég ahhoz, hogy véleményt alkothassak az adott lányról. Ahhoz látnom kell legalább az egész arcát.
5/7 Takacs Laszlo 15 válasza:
Szep a szem,nekem a zold vagy a zoldes arnyalat bejon.
6/7 anonim válasza:
Mint az állat. Ez egy szép szem. :)
7/7 anonim válasza:
Egyik legfontosabb nálam a szem-arc-haj kombináció. És szép szemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!