Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg vele?
Figyelt kérdés
Az a helyzet , hogy az iskolánkba jött egy új fiú (8.-ba) és nekem nagyon megtetszett .(7.-es vagyok ) De ezzel az a baj , hogy a haverjával meg nem régen vesztem össze , mert azt hitte , hogy követem , meg minden , és facebook-on is letiltott . De az új fiút , igy nem tudom , hogy hogyan ismerjem meg .
Állítólag jár úszni oda , ahova a barátnőm is jár , és arra gondoltam , hogy én is mennék úszni vele . De anyámat nem tudom rávenni arra , hogy ússzak , mert eddig gyűlöltem úszni , most meg hirtelen ,,megszerettem,, .
2015. márc. 14. 13:12
1/2 A kérdező kommentje:
Ha még valakit érdekelne , hogy hol lakok , mertvalakivel összekever , akkor csak annyit mondok : Pest megye
2015. márc. 14. 14:05
2/2 anonim válasza:
Mondd anyudnak,hogy barátnőd egyfolytában nyaggadt,hogy milyen jó is az úszás,és hogy akkor kipróbálnád. Nálam az ilyen beszokott jönni;) így tudnál ott a fiúval beszélgetni,és pl. rávehetnéd,hogy ússzatok együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!