Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis 13 evesen? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Olvasok egy szerelmes regenyt es ennyire meg soha sem szerettem volna pasit. Meg soha sem volt. Es csokolozni is nagyon szeretnek. Eleg furcsan erzem magamat mert az osztalyban mar mindenkinek volt vagy van pasija. Nagyon szeretnek mar en is. Ez nornalis?? (Nyaron leszek 14)
13/L
2015. márc. 13. 21:23
1/12 anonim válasza:
Csak azért akarod, mert a környezetedben már mindenkinek volt barátja és te sem akarsz kimaradni? Vagy azért, mert úgy érzed, hogy most már eljött az ideje?
4/12 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ne aggódj! :-) Minden esetre ne azért akarj pasit, mert mindenkinek van/volt, hanem mert szereted ŐT.
5/12 anonim válasza:
Normális.
Ha úgy érzed, érett vagy már egy kapcsolatra akkor hajrá.
7/12 anonim válasza:
Teljesen normális, a hormonok nálad is jelentkezik mint mindenki másnál, pasit még ne akarj, rá érsz, olvass és töprengj milyen jó lesz, ha majd ha eljön az idő eljön a nagy ő. :)
9/12 A kérdező kommentje:
Van egy "jelolt". Es igen, szerelmes vagyok bele ea belegondolni is fantasztikus. O es en. De csak gondolat.😞 utolso: haat. Szerintem haladj a sajat koroddal 😊
2015. márc. 13. 21:37
10/12 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy ő is szeret, kezdj el vele közelebbről ismerkedni (írj rá, aztán személyesen is beszélgess vele stb...) aztán majd lesz valami ;)
4-es voltam! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!