Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyszerűen képtelen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszerűen képtelen vagyok normálisan megizmosodni, hogyan lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

nos,elég magas gyerek vagyok(190) és kifejezetten vékony voltam sokáig,amíg el nem kezdtem edzeni és ennek megfelelően táplálkozni.jött is rám izom,de megragadtam egy szinten,képtelen vagyok tovább fejlődni,bárhogyan edzek,bármit eszek,és ez nagyon nem elég,több izom kellene jóval.edzések után ideig-óráig még jól is nézek ki,eszek normálisan,de mindhiába,2-3 nap után "Összeszakadok",mint ha nem is edzenék sosem pl.a mellem is keményből fonnyadt lesz,a karom picit leereszt stb. és ez borzasztóan zavar.folytatom az edzést,amíg csak tudom és bírom,egy teljesen normális férfi test a célom,mint pl.ez:

[link]

de ha nem sikerül sehogy sem elérnem,mihez kezdjek,így nem kellek a nőknek!

2015. márc. 13. 18:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szóval csak hisztizni szeretnél meg a sajnálatunkra vágysz? Az utóbbit sajnos nem tudom megadni, de rinyálni nyugodtan rinyálj csak, mert változni azt nem akarsz.
2015. márc. 13. 18:14
 12/18 anonim ***** válasza:
jah,ha neked derogál úgy enni ahogy azt a célod megkívánná,akkor mi az anyádért kérdezel hülyegyerek?
2015. márc. 13. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:
magasvékony gecccc
2015. márc. 13. 18:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk csóró iskolásként elég nehéz lenne ennyi húst ennem meg BCAA-t és fehérjét vennem(csak 4 hónapig bírtam és lenulláztam magam teljesen).
2015. márc. 13. 18:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Már megint a kifogások...

Ennyire vágysz mások sajnálatára?

2015. márc. 13. 18:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Ismét egy kifogás. Lassan azért befejezed a hisztit?
2015. márc. 13. 18:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Javasolj akkor egy megoldast.
2015. márc. 13. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Lődd le magad!
2015. márc. 13. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!