Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyszerűen képtelen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszerűen képtelen vagyok normálisan megizmosodni, hogyan lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

nos,elég magas gyerek vagyok(190) és kifejezetten vékony voltam sokáig,amíg el nem kezdtem edzeni és ennek megfelelően táplálkozni.jött is rám izom,de megragadtam egy szinten,képtelen vagyok tovább fejlődni,bárhogyan edzek,bármit eszek,és ez nagyon nem elég,több izom kellene jóval.edzések után ideig-óráig még jól is nézek ki,eszek normálisan,de mindhiába,2-3 nap után "Összeszakadok",mint ha nem is edzenék sosem pl.a mellem is keményből fonnyadt lesz,a karom picit leereszt stb. és ez borzasztóan zavar.folytatom az edzést,amíg csak tudom és bírom,egy teljesen normális férfi test a célom,mint pl.ez:

[link]

de ha nem sikerül sehogy sem elérnem,mihez kezdjek,így nem kellek a nőknek!

2015. márc. 13. 18:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
tudod.. nő a tömeg, növelni kell a tápanyag bevitelt... Y' dont saaay O.o
2015. márc. 13. 18:02
 2/18 anonim ***** válasza:
Nyaú 😻🎶
2015. márc. 13. 18:02
 3/18 anonim ***** válasza:

"egy teljesen normális férfi test a célom,mint pl.ez: "

igen, mert a falusi paraszttól kezdve a római pápáig minden férfi ilyen testtel rohangál.

amúgy arra nem gondoltál, hogy talán nem a testeddel, hanem a személyiségeddel kéne kezdeni valamit? gyanítom nem.

2015. márc. 13. 18:03
 4/18 A kérdező kommentje:
ú tényleg,erre nem is gondoltam..ja de.
2015. márc. 13. 18:03
 5/18 kendrazoltan ***** válasza:
Egészítsd ki az étkezéseidet napi 1x-2x fehérjeturmix-szal (egyet mindenképp edzések után) és nézz mellé valamilyen BCAA-t...egy bizonyos szint eléréséhez elég a normál étrend, de ha alapvetően ilyen alkatú vagy, akkor a kívánt eredmény eléréséhez növelned kell a fehérjebevitelt--> ahhoz annyi húst kellene enned, amennyi megterheli a pénztárcádat is és hosszabb távon elsavasodik tőle a szervezeted. A BCAA az egy olyan összetett amino-sav komplex, ami segíti a fehérjék beépülését, így magát a sejtépítést, hiszen az emberi test fehérjékből épül fel...
2015. márc. 13. 18:06
 6/18 anonim ***** válasza:

arnold napi 5000 kalóriát nyomott be.

cutler napi 9-10.000 kalóriát eszik.

te meg le merem fogadni,hogy ilyen 2-3000 kalóriától vársz eredményt,ekkora lóbas-zó magasság mellé.

annyi a sztori,hogy az a kalóriamennyiség amennyit jelenleg betolsz,az ennyit tud.

a csajozást meg nem tudom minek kevered ide,annak kb köze nincs ahhoz,hogy hogyan nézel ki.

ott a fellépés és a duma számít.

2015. márc. 13. 18:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Welcome home Magas-vékony fiú!
2015. márc. 13. 18:07
 8/18 anonim ***** válasza:
Hallotál már a személyiségről és a kisugárzásról?
2015. márc. 13. 18:08
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a magas szőke férfi felemás cipővel ?
2015. márc. 13. 18:09
 10/18 A kérdező kommentje:

Számolja a halál a kalóriákat,én csak egy egészségesen izmos,feszes testet szeretnék,ehhez sztem nem kell napi 5000kalória,annak csak elhízás lenne a vége.Arnold meg Cutler a koxtól olyan izmos.

Ismerek olyat,aki szarik a kajálásba,ritkán edz,mégis jól néz ki.

2015. márc. 13. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!