Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Szerintetek?
Van egy lány (21 éves) és szűz. Szép, nagyon intelligens, és meg is válogatja a barátait is. Na szóval megtudtam hogy szűz és azóta mintha egy Istennőként tekintenék rá. Szóval nem adta oda magát senkit és erre ő büszke is. (Volt több barátja is.)
De komolyan miért érzem ezt hogy meg kell szerezzem? Nem szexre hanem úgy jó barátnak vagy barátnőnek is akár. Nem értem ilyen még nem volt velem. (22F vagyok mielőtt kérdeznétek, és több kapcsolatom is volt nem vagyok besült)
Ki akarsz próbálni valami újat, komolyabbat.
Meghát az is benned van, ami bennem is lenne ilyen esetbe, 21 éves és szűz, akkor meg kell szereznem, vele nehezebb dolgom lesz, mint a többivel.
Nem is azt mondtam hogy csak arra kell, de annak is van köze hozzá! Tapasztalat :)
Attól még lehet komoly kapcsolatod, csak emiatt lehet mégjobban érdekel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!