Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányadék fiúként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadék fiúként hogyan tudnék vonzódni a hányadék lányokhoz?

Figyelt kérdés
Belefáradtam abba,hogy állandóan próbálok jobban kinézni,edzés,táplálkozás,fodrászhoz járás,hajfésülgetés,bőrhibák kezelése stb. de egyáltalán semmi eredménye...így eljutottam arra a pontra,hogy jobb lenne,ha vonzódni tudnék egy ronda,ocsmány nőhöz,csak kérdés,hogyan lehetséges ez?valakinek sikerült már?el kell felejtenem a jó nőket.annyi kikötésem van,hogy ne legyen dagadt és ne öltözzön úgy,mint egy nyugdíjas.
2015. márc. 13. 15:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem lesz semmilyen barátnőm,mert a rusnyákhoz képtelen vagyok vonzódni,jó nőt meg nem kapok a saját undormány,köpedelem külsőm miatt.
2015. márc. 13. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Ebből elég! Nem tűröm a konkurenciát. Fogadjunk, hogy a közelembe sem érsz rondaság tekintetében. Ráadásul nekem tényleg bármilyen lány jó lenne, mert én minden lányban találok valami szépet, és sosem beszélnék így egy nőről, annak ellenére, hogy minden lány folyamatosan elutasított egész életemben.
2015. márc. 13. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért van olyan érzésem,hogy 0 energiát fordítasz a mentálhigiénédre?Azzal szerintem nagyobb gond van,mint a kinézeteddel alapjáraton.
2016. márc. 26. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!