Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek így a lányokhoz/nőkhöz?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet hogy nagyon gazdag vagyok. Nem én dolgoztam meg érte, beleszülettem, viszont képtelen vagyok ismerkedni így. Nem hivalkodok a vagyonommal, erről szó sincs, bulizni is tömegközlekedéssel járok, de amikor kiderül hogy pl hol lakom(hűvösvölgyben egy palotában, szó szerint) egyből levágják a nők hogy mi az ábra és az igazság szerint csak a kis pénzéhes lotyók ismerkednek velem.

Mit csináljak? Költözzek be egy szakadt bérlakásba hogy ne derüljön ki egyből hogy nagyon gazdag vagyok?

2015. márc. 10. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
igen játszd el az amerikába jöttem című filmet
2015. márc. 10. 23:16
 2/6 zsici:D ***** válasza:
Osonj mögéjük hátulról
2015. márc. 10. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Új stratégia. Adj nekem egy kis casht hogy be tudjam fejezni azt a házat amit apám már 20 éve elkezdett épiteni, de még mindig nem tudtuk befejezni. Mindenki jól jár, én 18 évesen megtudhatom hogy milyen olyan házban lakni, mint a többieknek, cserébe akkor jösz ide és azzal akivel csak akarsz, én pedig állok rendelkezésedre, ha baj van csak szólsz. Vagy ne rinyálj mert nekem meg matekoznom kell állandóam, hogy mikor nem lesz itthon tesóm hogy legyen egy kis magányom meg miegymás. Ne haragudj, de fölbsz az ilyen :)
2015. márc. 11. 01:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez aztán a komoly probléma. Tuti elmorzsolt mindenki egy könnycseppet a szeme sarkában amikor ezt elolvasta.

Egyébként meg ne mond el hogy hol laksz.

2015. márc. 11. 02:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismerkednék veled, lakhatnál nálam a hűvösvölgy másik csücskében, a palotádat kiadnánk és semmire nem lenne gondunk.
2015. márc. 11. 02:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ne mondd el, hogy hol laksz. Pae honapig ne menjetek hozzatok, menj a csajhoz, menjetek hotelbe, es egy ido utan ra fogsz jonni.

Bar oszinten szolva soha nem ertettem az olyan noket, akik nem ereznek semmit egy pasi irant, csak azert vannak vele, mert penzes. Ha vasarolni akarok, megteszem a sajat penzembol...

22L

2015. márc. 11. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!