Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek így a lányokhoz/nőkhöz?
Nos, az a helyzet hogy nagyon gazdag vagyok. Nem én dolgoztam meg érte, beleszülettem, viszont képtelen vagyok ismerkedni így. Nem hivalkodok a vagyonommal, erről szó sincs, bulizni is tömegközlekedéssel járok, de amikor kiderül hogy pl hol lakom(hűvösvölgyben egy palotában, szó szerint) egyből levágják a nők hogy mi az ábra és az igazság szerint csak a kis pénzéhes lotyók ismerkednek velem.
Mit csináljak? Költözzek be egy szakadt bérlakásba hogy ne derüljön ki egyből hogy nagyon gazdag vagyok?
Ez aztán a komoly probléma. Tuti elmorzsolt mindenki egy könnycseppet a szeme sarkában amikor ezt elolvasta.
Egyébként meg ne mond el hogy hol laksz.
Mondjuk ne mondd el, hogy hol laksz. Pae honapig ne menjetek hozzatok, menj a csajhoz, menjetek hotelbe, es egy ido utan ra fogsz jonni.
Bar oszinten szolva soha nem ertettem az olyan noket, akik nem ereznek semmit egy pasi irant, csak azert vannak vele, mert penzes. Ha vasarolni akarok, megteszem a sajat penzembol...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!