Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom?
Van egy lány a suliban (osztálytárs) aki, hogy mondjam "tetszik", bár igazából folyamatosan rá gondolok, meg görcsöl(?) a hasam amikor látom... Na, szóval a lényeg, hogy nem sűrűn szoktunk beszélgetni, bár ha mégis akkor eléggé jó kis "konferencia" jön össze, viszont minden nap szoktunk facebook-on írogatni, beszélgetni egy kicsit. A kérdés lényege az lenne, hogy hogyan tudnám elhívni valahova? Mert ha nem osztálytársam lenne akkor simán odamennék, de így, szünetben nem nagyon fog összejönni, "hatalmas" tömegben. :D
17/F (bár ez mit számít vajon?)

Köszi a válaszokat!
Igazából arra is gondoltam, hogy amikor megyünk haza a suliból, akkor fogom elhívni, igaz egy "kicsi" kerülő nekem, de az mindegy, néha szoktam arra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!