Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy osztályba járok,és nagyon megszerettem.Még pár hónap és más suliba kerülünk.Van egy barátnője akivel 2 hónapja jár,de alig szoktak beszélgetni.Én nagyon szeretem őt,de nem mutatom ki,inkább flegmázok vele.Most nem tudom mi történt de pár napja alig szól hozzám,nem ölelget és semmi(pedig azelőtt mindég ölelgetett meg sokat dumáltunk).Nem úgy viselkedett velem mint a többi lánnyal,de most nagyon megváltozott.Mi lehet az oka?Én hibáztam?(mondjuk ő többször megkérdeztehogy szeretem-e és mindég flegmán mondtam,hogy dehogyis)Ezt már nem igazán bírom,valaki adjon tanácsot..

2015. jan. 9. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elmesélte a barátnőjének, milyen rendes és közvetlen vagy, a csaj meg levágta, hogy bejön neked a barátja és eltiltotta egy kis hisztivel fűszerezve.
2015. jan. 9. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem olyannak ismerem a lányt:) Meg a fiú sem hiszem hogy elmondta neki.Egyszer megölelt és jött egy barátja és azt mondta:Na ezt most megmondom a csajodnak Ő pedig:Nem kell ő mindenről tudjon

Szóval nemhiszem..

De mit csinálhatnék?

2015. jan. 9. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van barátnője akkor ne is nagyon várd hogy közeledjen :s így talán hogy nem beszél veled el is tudod felejteni (ha szerelmes vagy). Amúgy az is lehet hogy valami miatt megsértődött rád? kérdezd meg nyíltan nem lesz semmi bajod belőle :)
2015. jan. 9. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
De ez furcsa.Mert nem kapcsolatnak nevezhető a kapcsolata.És sokszor kérdem hogy mi a baja velem de azt hiszi,hogy csak hülyéskedek.(a barátnője 6-os mit is várok)
2015. jan. 9. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!