Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor érnek meg a fiúk agyilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érnek meg a fiúk agyilag? Hány évvel vannak elmaradva a lányoktól? Egy 23 éves fiúhoz hány éves lány illik gondolkodásban?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 07:49
1 2
 11/16 anonim válasza:
5-ös én még csak 34 vagyok de szívemből szóltál. :D
2015. márc. 13. 10:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát, a kérdés nem valami pontos, és helytálló. Én azt vettem észre, hogy sokkal inkább a lányok vannak ma agyilag elmaradva. :) De ne zavarjon! :)

23 évesen már férfi valaki, nem fiú amúgy. Rengeteg 23 éves nő van még agyilag 16-17 éves szinten. Férfiaknál ez a szám sokkal kisebb.

2015. márc. 13. 13:08
 13/16 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat. Az eddigi gyk-s kérdések és viták ihlették a kérdésmet.

Egyébként 23 éves "férfi" vagyok. És egyáltalán nem érzem magam férfinak, mindig olyan érzésem van, mintha még mindig gyerek lennék, pedig már nem is szüleimmel lakok. Meg olvastam itt olyanról, aki már 20 évesen férfinak érezte magát.

Mikor pedig 19 éves voltam, akkor pedig egy 21 éves lány ismerősöm lepattintott, mert állítása szerint "túl fiatal" voltam hozzá. Azóta szomorú vagyok miatta és nem is foglalkoztam más lányokkal.

2015. márc. 14. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Sosem szabad feladni egy rosszul eslült randi/ismerkedés miatt!

Fel a fejjel :)

2015. aug. 1. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
18
2015. dec. 29. 23:09
 16/16 A kérdező kommentje:
18 évesen én is érettnek hittem magam. Aztán 21 évesen rájöttem, hogy nem igaz.
2015. dec. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!