Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor érnek meg a fiúk agyilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érnek meg a fiúk agyilag? Hány évvel vannak elmaradva a lányoktól? Egy 23 éves fiúhoz hány éves lány illik gondolkodásban?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 07:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Azt hiszem rosszul tetted fel a kérdést. Nem a fiúk vannak elmaradva agyilag, hanem kb mindenki 26-28 év alatt... sajnálatos módon.
2015. márc. 13. 07:57
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Nincsenek elmaradva. Illetve nem mind. Ugyanúgy vannak agyilag elmaradott lányok is. Nem lehet általánosságban beszélni erről.
2015. márc. 13. 07:57
 3/16 Noydra ***** válasza:
76%

Nem nemtől függ az elmaradás, főleg nem a fiúk ellenében.

Főleg nevelés és az iskolai barátok befolyása.

Így a kérdés értelmetlen és baromság...

2015. márc. 13. 07:58
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
12
2015. márc. 13. 08:02
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

Kedves Kérdező!

Én 37 vagyok.

Az én korosztályomban a nők 99%-nak agya sincs ami éretté váljon!

Miről beszélünk?

2015. márc. 13. 08:05
 6/16 anonim ***** válasza:
49%
mert a mostani lányok nagy rèszènek a gondolkodása hogy összefekszenek mindenkivel csalják a baràtjukat ès sokan minden hètvègèn az asztal alá isszák magukat az okè :D
2015. márc. 13. 08:11
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Az érettség kérdése nem kortól függő. Ismerek olyat aki 18 évesen érettebben és felelősségteljesebben gondolkodik, mint az idősebbek, és olyat is, aki családos, és mégis egy kisiskolás szintjén áll gondolkodásilag, és irányítani is kell sok esetben, mert komolytalan, és a felelősségtudata kb nulla.
2015. márc. 13. 08:12
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
82
2015. márc. 13. 08:16
 9/16 anonim ***** válasza:
66%

Ez a megérés kérdés elég relatív. Van aki nem is akar megérni még 25-26 évesen sem, mert nincs rá szüksége (munka, család, életkörülmények). Illetve van akire "rákényszerítik" az érettséget. Csak a saját példámat tudom venni, hogy tavaly nem sikerült az egyetemi felvételim és el kellett jönnöm dolgozni, szerencsére sikerült találnom egy stabil munkahelyet, de ehhez fel kellett nőni... így már nincs is lehetőségem gyerekesen viselkedni, mert nem engedi meg a munkám. :) Persze ez az egész érés egy hosszabb folyamat, de szerintem a "nagyvilágba" való becsöppenés rengeteget számít.

19/F

2015. márc. 13. 08:28
 10/16 anonim ***** válasza:
48%

Ember. Es inteligencia fuggo.

En 18 eves fiu vagyok.

Es sose volt fiatalabb baratnom.. Mert hulyek.. Erzelmileg meg agyilag is hozzam.

(Jelenlegi nom 21 eves es erettnek tart)

2015. márc. 13. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!