Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érnek meg a fiúk agyilag? Hány évvel vannak elmaradva a lányoktól? Egy 23 éves fiúhoz hány éves lány illik gondolkodásban?
Nem nemtől függ az elmaradás, főleg nem a fiúk ellenében.
Főleg nevelés és az iskolai barátok befolyása.
Így a kérdés értelmetlen és baromság...
Kedves Kérdező!
Én 37 vagyok.
Az én korosztályomban a nők 99%-nak agya sincs ami éretté váljon!
Miről beszélünk?
Ez a megérés kérdés elég relatív. Van aki nem is akar megérni még 25-26 évesen sem, mert nincs rá szüksége (munka, család, életkörülmények). Illetve van akire "rákényszerítik" az érettséget. Csak a saját példámat tudom venni, hogy tavaly nem sikerült az egyetemi felvételim és el kellett jönnöm dolgozni, szerencsére sikerült találnom egy stabil munkahelyet, de ehhez fel kellett nőni... így már nincs is lehetőségem gyerekesen viselkedni, mert nem engedi meg a munkám. :) Persze ez az egész érés egy hosszabb folyamat, de szerintem a "nagyvilágba" való becsöppenés rengeteget számít.
19/F
Ember. Es inteligencia fuggo.
En 18 eves fiu vagyok.
Es sose volt fiatalabb baratnom.. Mert hulyek.. Erzelmileg meg agyilag is hozzam.
(Jelenlegi nom 21 eves es erettnek tart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!