Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért erőlteti a barátom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőlteti a barátom hogy sminkeljem magam?

Figyelt kérdés
Azóta a maradék önbizalmam is elment.:(((( Úgy érzem megakar változtatni.De csak azt mondja azt szeretné szép legyek. :(((

2015. márc. 12. 20:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne sírj, egy ilyen paraszt miatt nem érdemes:) hidd el lesz/lenne olyan fiú, aki úgy találna téged szépnek ahogy vagy^^
2015. márc. 12. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Én is jobban szeretem, ha egy lányon nincs smink. Mondjuk barátnőm szerintem sminkkel is szép, de egy csomót kellett győzködni eleinte, hogy anélkül is láthassam. :D

De amúgy szerintem a legtöbben kifejezetten szebbek smink nélkül.

2015. márc. 12. 20:51
 13/21 anonim ***** válasza:
29%

Szeretne egy igényes barátnőt.

Tényleg így fogalmazott, hogy szeretné, ha szép lennél? Nem sarkítod egy kicsit ki? Tényleg léteznének ekkora tuskók? :)

2015. márc. 12. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Tényleg egy ekkora bunkó miatt nem érdemes!

Egyébként átbeszéltétek már ezt? Tényleg az jön le, hogy szerinte amúgy nem vagy szép? :/

2015. márc. 12. 20:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Az más ha azt mondja hogy jól áll a smink és megdicséri, mert az tetszik neki, de amikor azt mondja hogy azt akarja hogy szép legyél azzal pont azt mondja hogy nem tetszel neki smink nélkül.. Ne hagyd hogy akárki is megváltoztasson mert akkor nem adhatod önmagad, csak akit ő látni akar a te személyedben. Utána majd jönni fog a személyiséged, egyéniséged és minden más amit ő máshogy akar látni. Vagy ha ő mondja legközelebb a sminkes dolgot akkor vágj vissza valamivel hogy ő mit változtasson magán mert te azt akarod hogy jobban nézzen ki..
2015. márc. 12. 20:54
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen azt mondta facebookon: "Azt szeretném hogy szép legyél "

:'((((

2015. márc. 12. 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát... :(

ekkora bunkót :(

2015. márc. 12. 20:58
 18/21 anonim ***** válasza:
6%

Szia!

Van aki erre gerjed, van aki harisnyákat, meg bugyikat szagolgat. Van aki fojtogatásra gerjed, vagy fekália szétkenegetésre.

Te még jól jártál.

2015. márc. 12. 21:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Ekkora tahót :D Persze számodra ez most nem vicces, bocsi, de hidd el, ha majd összejössz egy normális fiúval, jót derülsz magad is, hogy ilyen hülye gyerek miatt képes voltál egykor szomorkodni :) Nekem is volt, hogy randi közben benyögte a srác, mit változtatna meg rajtam (pl. miért nem szolizok), én meg képen röhögtem, és otthagytam (persze az önbizalmam nekem is megingott, de helyre tettem magamban a dolgokat).

Aztán meg az a bizonyos nagy Ő pont a fehér bőrömet imádja a legjobban ;)

2015. márc. 12. 22:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát ha azt mondja, hogy azt szeretné, hogy sminkkel szépecske legyél akkor úgy gondolja, hogy anélkül ronda vagy. Tudom, ez erős volt. És ne haragudj....de tényleg ez a szituáció.
2015. márc. 14. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!