Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőlteti a barátom hogy sminkeljem magam?

Én is jobban szeretem, ha egy lányon nincs smink. Mondjuk barátnőm szerintem sminkkel is szép, de egy csomót kellett győzködni eleinte, hogy anélkül is láthassam. :D
De amúgy szerintem a legtöbben kifejezetten szebbek smink nélkül.

Szeretne egy igényes barátnőt.
Tényleg így fogalmazott, hogy szeretné, ha szép lennél? Nem sarkítod egy kicsit ki? Tényleg léteznének ekkora tuskók? :)

Tényleg egy ekkora bunkó miatt nem érdemes!
Egyébként átbeszéltétek már ezt? Tényleg az jön le, hogy szerinte amúgy nem vagy szép? :/

Igen azt mondta facebookon: "Azt szeretném hogy szép legyél "
:'((((

Szia!
Van aki erre gerjed, van aki harisnyákat, meg bugyikat szagolgat. Van aki fojtogatásra gerjed, vagy fekália szétkenegetésre.
Te még jól jártál.

Ekkora tahót :D Persze számodra ez most nem vicces, bocsi, de hidd el, ha majd összejössz egy normális fiúval, jót derülsz magad is, hogy ilyen hülye gyerek miatt képes voltál egykor szomorkodni :) Nekem is volt, hogy randi közben benyögte a srác, mit változtatna meg rajtam (pl. miért nem szolizok), én meg képen röhögtem, és otthagytam (persze az önbizalmam nekem is megingott, de helyre tettem magamban a dolgokat).
Aztán meg az a bizonyos nagy Ő pont a fehér bőrömet imádja a legjobban ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!