Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miez? : Jó nő a haja.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miez? : Jó nő a haja.

Figyelt kérdés
Annyiszor hallottam már fiúk szájából mikor ránéznek egy csajra, de nem tudom hogy mire értik. Gondolom hogy arra hogy az a lány szép. De, akkor minek így beszélni? Nem lenne egyszerűbb azt mondani rá hogy szép? Nem pedig azt hogy jó nő a haja -.-' Vagy mit jelent ez?
2010. febr. 15. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez meg ma is divat? Amikor en voltam kozepsulis, akkor is hasznaltak, es igen arra, hogy az illeto lany "jo no", csinos. De en mar akkor sem tartottam viccesnek. 10 ev nem volt eleg, hogy valami masik szanalmas szoveget kitalajanak?
2010. febr. 15. 16:32
 2/7 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Hát ez érdekes,felénk ezt arra használják,aki nem igazán tetszik. "Jó nő! A haja!" <=Ebben az előadásmódban.
2010. febr. 17. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Háháhá! :))))

Ebből is látszik, hogy a srácok lassabban érnek...

2010. febr. 17. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből is látszik, hogy lowok vagytok. Szép lányokra szokták ezt mondani, hogy úúúú, de jó nő... a hajam. Mert mindenki arra gondol, hogy nézze a csajt közben ő meg bejelenti, hogy csak a haja nő jól. Nő=asszonyállat, nő=növekszik. Ez egyszer vicces csak.
2010. febr. 17. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint a jó a segge abban a cipőben.
2010. febr. 17. 17:31
 6/7 anonim válasza:

Igen, annyit jelent, hogy jó nő magyarán szép.

Mi is szoktuk poénként lövöldözni, amikor egy szép lányhorda közlekedik előttünk.

Ilyen még: a Mondd már azt hogy nem? (raknád meg) Szerinted? röhögéssel nálunk legalábbis :))

2010. febr. 17. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
xD nálunk ez nem divat. Én még sosem hallottam.
2010. febr. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!