Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek el tudom így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el tudom így csábítani az osztálytársamat? 17/L

Figyelt kérdés

Tegnap belázasodott és most otthon fekszik betegen. Ha minden igaz vasárnapig egyedül is marad, mert a szülei elutaztak külföldre és vasárnapig nem is fognak tudni hazajönni. Más rokona pedig nincs a városban.

Megbeszéltem vele telefonon, hogy este átviszem neki a leckét és megnézem hogy van.

Arra gondoltam még, hogy megpróbálnék segíteni neki egy kicsit az ellátásban, ápolnám, simogatnám a fejét, stb. Persze csak ha tényleg olyan nagyon rosszul van a láztól, hogy el van gyengülve és nyilván ha nem akarná, akkor nem erőltetném nagyon a dolgot.

De szerintetek imponáló lenne neki ez a fajta törődés? A ti figyelmeteket fel lehetne hívni ezzel, fiúk?

2015. márc. 12. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem jó ötlet :)
2015. márc. 12. 15:18
 2/7 anonim válasza:
53%
Teljesen normalis es kedves :) csoda lesz ha nem dugtok.
2015. márc. 12. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem csak ápolod hanem le is ápolod akkor tuti a siker:P
2015. márc. 12. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon jól esne :)
2015. márc. 12. 15:27
 5/7 anonim válasza:
Mondd neki, hogy tudsz egy jó módot, ami segít neki, kezdd el puszilgatni a nyakát, markolászni a farkát, majd kezd el leszopni, ha nem akarja, már a markolászásnál viszautasítja, szurkolok!:)
2015. márc. 12. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az építő kommenteket! :)

Természetesen semmilyen szexuális dologra nem került sor, de nem is ez volt a cél! :D

Amiért elmentem, az viszont egész jól sikerült :) Ma is menni fogok hozzá :) Nem is feleslegesen egyébként, mert tényleg elég ramatyul van... :/ Úgyhogy jól jön neki a segítség.

2015. márc. 13. 14:38
 7/7 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány? ha fiú, akkor tök jó ötlet. ha lány akkor a simogatást hagyd ki.
2015. márc. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!