Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom hogy a csajok be próbálkozzanak nálam?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok ,mit kéne csinálnom hogy tetszeka csajoknak ,és bepróbálkozzanak

2015. márc. 11. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Már pedig vannak olyan esetek, amikor a lány próbálkozik be, ráadásul azt is leírták, melyek ezek az esetek. Kifejezetten röhejes, hogy ezért lepontoznak bárkit, ebből is látszik, hogy több nő kattintgat a gykn, mint férfi.

Illetve az is igaz, hogy ha nem rendelkezel a megfelelő adottságokkal,a következő lehetőségeid vannak. Az első: probálkozz te, ennek ellenére. Második, alakíts a külsődön -ez alatt nem azt értem, hogy nyúlj meg 20 centivel, hanem öltözz igényesebben, tudatosan, napi szinten sportolj, képezd magad, stb, és ezek után próbálkozz be. Értelem szerüen ha az első bejön, a másodikra nincs szükséged ehhez.

Azok meg, akik napi 2 órában lökik, hogy márpedig a nők nem is ilyenek, igazán leállhatnának ezzel. Szinte kivétel nélkül, az összes nő, akivel randi szituációba kerültem, vagy érdeklődést mutatott irányomba, 3 percen belül a zsebemben kezdett turkálni. (ráutaló kérdések az anyagi helyzetemre, tulajdonomra, elfoglaltságaimra) Az a tréfás egyébként, hogy a sztereotípiával ellentétben, ez a helyzet még csak nem is 17-22 éves korban kirívó. 25 felett arcleszakítóan szembetűnő.

2015. márc. 12. 04:50
 12/18 anonim válasza:
1
2015. márc. 12. 18:01
 13/18 anonim válasza:

rendben, akkor ennyi erővel az összes pasi egytől egyig suttyó mert hogy nekem egy olyannal volt dolgom, aki a randiknat le se mondva, abban az időpontban ment el egy külföldi bulira, ott lesmárolt egy csajt, majd visszajött, nem írt egy szót se, bepróbálkozott 4 legjobb barátnőmnél, majd miután ezek elküldték az anyukájába, kitörölt facebookon és megszakította velem a kapcsolatot.

egy szó nélkül.

Vagy amikor évek után visszatért a gyerekkori szerelmem, és jópofizás meg ígéretek után faképnél hagyott? Most akkor én is mondjam hogy minden pasi ilyen??

2.

Igen, van egy rakás nő, aki egy pasinak az anyagi helyzetét nézi, stb. Ezek általában a 20-30 éves, pradaban járkáló elkényeztetett kis fruskák, akiknek viszont szép kerek popsijuk, gyönyörű derekuk, formás lábaik és eleve kiemelkedően szép megjelenésük van.

Ezek jórészt persze hogy az anyagiakat nézik, gazdag pasira vágynak. Viszont a kávézóba, ahol ülsz és bámulod a gazdag pr.stit, és azon gondolkozol hogy hogyan próbálkozz be nála, vagy azon hogy milyen szemét állatok ezek a nők és mindegyik .va és csak a pénz érdekli őket, a kávézó túlsó oldalán ül egy átlagos lány, természetes külsővel, talán nem olyan feszes és tökéletes bőrrel, talán kis felesleggel, talán nem olyan kerek popsival, és tudjátok mi van?

Rá se néztek!!!

Nektek, kedves férfiak meg ilyen elvárásaitok vannak, hogy legyen szép alakja, kerek feneke, nagy melle, szép csípője, stb. Akkor ti ezt várjátok el, a nők meg a kedvező anyagi hátteret. (ami mellesleg a gyerekvállalás, nevelés, a közös élet alapja, de ezzel egyáltalán nem azt mondom hogy ez egy normális dolog ha valakinek ez az első szempont.. az én szüleim is egyetem, államvizsgák, stb közepén házasodtak össze, 0 anyagi háttérrel, egy kis pesti lakásban éltek együtt, szinte rögtön 2 gyerekkel, most mégis 5 gyerekes boldog családként élónk egy faluban egy kényelmes kertesházban..)

És az összes férfi aki azt mondja hogy a nők azok, akik a külsőt nézik először, az képmutató és álszent.

Ne mondjátok hogy kezdene bármelyikőtök egy pattanásos, bibircsókos, elhízott, igénytelen lánnyal, aki viszont szárnyaló elmével, magas intelligenciával, kifinomult művészi érzékkel rendelkezik.

A külső=első benyomás.

És ne általánosítsatok, mert rohadtul vannak még normális nők, és rohadtul vannak még mocsok férfiak.

És ne mondjátok hogy nem sír legalább annyi lány egy fiú miatt mint fordítva.

Undorodom a képmutatástól.

2015. márc. 12. 18:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Te vagy álszent, ugyanis amikor normalis nokrol beszelsz, magadra gondolsz. Aztan vegul csak kiderul, hogy mit gondolsz valojaban.

A szurke csaj a kvzoban pedig ugyanazt a faszit szeretne, amelyiket a 'k..rvás' Epp ezert ugyaz a tanacs neki, mint a fenti kerdezonek.

Magyarul egeszen konkretan hazudsz, ha azt allitod, a penzes jokepu fazon kozeledeset visszautasitanad, mert ugy dontottel, az atlagos falusi kismotoros gyereket valasztod. A te problemad az, hogy elobbiek nem mennek oda, vagy ha igen, vegul le cserelnek feszesebb 'modellre' Te pont ugyanezt tenned, ha megtehetned.

Senki nem mondta, hogy a szintfelmeres egyoldalu lenne. Azt viszont igen, hogy egy ferfinek tobb teren meg kell felelne, mint egy nonek.

2015. márc. 12. 22:04
 15/18 anonim ***** válasza:
-es ezt a 'tobb teret' le is tesztelik, manapsag mar egeszen konkretan pofatlanul.
2015. márc. 12. 22:06
 16/18 anonim válasza:
túl primitív vagy ahhoz hogy további kedvem legyen vitatkozni veled.
2015. márc. 18. 18:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Na igen: a "tetszeka" mindent elmond.
2015. márc. 18. 20:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Most találkoztam ezzel a kérdéssel egy másik kapcsán.

Ezzel csak beismerted, hogy nem tudsz mit felhozni a másikkal szemben.

jan. 26. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!