Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha kicsit pimaszkodom a lányokkal, az szerintük szánalmas, de ha meg egy jóképű fiú csinálja ugyanezt, arra nedvesedik a bugyi?
Én sem lány vagyok, szóval látod barátom nem csak ők tartanak szánalmasnak és butának.
Itt égeted magad, mint az atom és le se esik.:D
Kérdező, itt most nem számít a külső. Csak annyit írtál magadról, hogy nem tartod jóképűnek magad, pedig ki tudja, lehet, nekem tetszenél :D Néha én is meglepődök az ízlésemen, mikor olyan sön be, akire mindenki azt mondja, hogy csúnya, vagy épp fordítva..
Szóval nem, nem befolyásol a külsőd. Amúgy mi volt a belinkelt kérdésben a "pimaszkodás"? :D Én úgy látom, vitáztatok egy témáról, egyénenként eltérő mértékű intelligenciát kimutatva :D
Szokj hozzá, az élet ilyen.
A nőknek vonzalom kell és jó szex.
Aki ezt meg tudja adni nekik, az megtehet velük szinte mindent.
Bizony-bizony, ezt is már pedzegettem korábban többször is. Ha egy átlag- vagy az alatti srác pimaszkodik jóindulatúan a lányokkal, az milyen szánalmas már, meg "mit akar ez a kis nyomorult csicska", meg "na húzz már el innen" gondolatok futnak át a nők agyán.
Bezzeg ha egy übermensch szupermacsó teszi ugyanezt, az jaj, milyen vagány, merész, tökös, határozott, férfi, de legdurvább esetben is csak picit, azaz PICIT bunkó, de végül is olyan jópofa, rátermett pasi az ilyen.
A nők így értelmezik, kettős mérce! Egy jóképű férfinak sokkal több mindent elnéznek, amíg egy átlagsrácban azonnal a hibákra utaznak. Undorító, szánalom a női nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!