Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek jóképű vagyok?
Figyelt kérdés
Nemtom' pontozzatok vagy amit akartok :).
(Ha valaki olyan látja ezt aki ismer az inkább ne mondjon semmit :'D)
2015. márc. 7. 13:09
1/25 anonim válasza:
Nekem határozottan tetszel, ha érdekel egy vénasszony véleménye. :)
37N
2/25 anonim válasza:
szerintem helyes vagy, a szemed kifejezetten szép (különleges a színe). pontokkal kifejezve 10/8. (esetleg nem a Jászság környékén élsz? :D) 20/L
3/25 anonim válasza:
Válts frizurát, attól, hogy most divat nem mindenkinek áll jól. Egy klasszikus hajjal sokkal jobban néznél ki.
Egyébként szerintem helyes vagy.
5/25 anonim válasza:
Ez a séró szerintem se illik neked.
Nem vagy az esetem, de nincs veled bibi. 25N
6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat eddig :) Sajnos nem a Jászság környékén élek :D A haj probléma jogos...de szerintem az előző még rosszabb volt, nem jut eszembe semmi :O
2015. márc. 7. 13:19
7/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszel, nem vagy az esetem, de objektíven ítélve nincs veled semmi baj. Nem vagy sem béna, sem csúnya pasi.
29 N
9/25 anonim válasza:
Basszus nekem is ilyen hajam van, de még senkise mondta, hogy nem áll jól
Férfi szemmel jóképű vagy, de azért ne bízd el magad
10/25 anonim válasza:
Jó pasi vagy! :) Ha fiatal nő lennék, rögtön felcsípnélek! :) De sajna foglalt vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!