Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek jóképű vagyok?
Figyelt kérdés
Nemtom' pontozzatok vagy amit akartok :).
(Ha valaki olyan látja ezt aki ismer az inkább ne mondjon semmit :'D)
2015. márc. 7. 13:09
12/25 anonim válasza:
Lemerném fogadni, hogy Győr-Komárom-Mór környékén laksz, vagy megszoktál erre fordulni, mert már tuti láttalak
13/25 A kérdező kommentje:
Gyöngyösön tanulok, és Sárospatakon lakok, szerintem összetévesztesz valakivel :)
2015. márc. 7. 13:55
14/25 anonim válasza:
Lehet xD nekem minden európai ugyanúgy néz ki.
15/25 anonim válasza:
Normális srácnak tűnsz,de kapcsolatot nem tudnék elképzelni.
16/25 B.G 88 válasza:
Milyen érdekes, hogy egy képből megmondják,hogy mit akarnak tőled :D Csak nem felszínes lett a világ hölgyeim?:D
(amúgy ffi vagyok, szerintem nincs veled gond, de sza*ra se mész a külsőddel, ha nincs jó dumád )
17/25 A kérdező kommentje:
Direkt csajok véleményét kértem, és eddig válaszokat is kaptam a kérdésemre. Te nem válaszoltál itt semmilyen kérdésre.
Csak arra voltam kíváncsi hogy mit gondolnak a külsőmről, nem arra hogy te mennyire vagy okos.
2015. márc. 7. 15:08
18/25 A kérdező kommentje:
Ja, eléggé ismersz ahhoz hogy mindezt tudd :)
2015. márc. 7. 15:26
20/25 anonim válasza:
Karakteres arcod van, tetszik. Hagyományos hajat javaslok én is.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!