Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a lánynak és szimpatikus vagyok neki meg minden, de kicsi a farok! 16cm kicsi. Neki minimum 18 cm kell. Ezért nem fogunk összejönni. Milyen világot élünk?
Olyan gagyik az efféle elvárások. Szerintem nem kellene foglalkoznod egy ilyen sekélyes értékrendű lánnyal. Talán próbálkozz a kulturáltabb lányokkal. Én nem kezdenék kapcsolatba egy ilyen emberrel, pedig én még véletlenül pont túl is teljesíteném a feltételét. Engem taszítanak az olyan nők, akiknek ez számít.
Egyébként meg a 16 centi egy normális, sőt, valamivel átlagon felüli méret!
Forrás: [link]
"As of 2015, a systematic review of the best research to date on the topic has concluded that the mean length of an erect human penis is approximately 13.12 ± 1.66 cm (5.17 ± 0.65 in)."
Tehát az eddig készült legalaposabb tanulmány szerint az átlagos péniszméret: 13,12 ± 1,66 cm! De a többi tanulmány is nagyon hasonló számokról beszél.
Igen, vannak ellenpéldák. De ez az átlag.
Ez a csávó kellene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!