Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem a lánynak és szimpatik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a lánynak és szimpatikus vagyok neki meg minden, de kicsi a farok! 16cm kicsi. Neki minimum 18 cm kell. Ezért nem fogunk összejönni. Milyen világot élünk?

Figyelt kérdés
Teljesen odavolt értem meg minden, és mondta hogy 18 cm a minimum elvárása és amikor mondtam neki hogy 16cm nekem csak akkor már nem voltam jó neki. Milyen világot élünk??

2015. márc. 10. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Akkor az én 19 centim kell neki
2015. márc. 11. 10:43
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Nincs nagyfarkú ismerősöd? Ha ez igaz, akkor megérdemelné, hogy egy 18 centis, vagy annál nagyobb fa.sz szétszakítsa és megfullassza!
2015. márc. 12. 23:08
 13/17 anonim válasza:

Olyan gagyik az efféle elvárások. Szerintem nem kellene foglalkoznod egy ilyen sekélyes értékrendű lánnyal. Talán próbálkozz a kulturáltabb lányokkal. Én nem kezdenék kapcsolatba egy ilyen emberrel, pedig én még véletlenül pont túl is teljesíteném a feltételét. Engem taszítanak az olyan nők, akiknek ez számít.

Egyébként meg a 16 centi egy normális, sőt, valamivel átlagon felüli méret!

Forrás: [link]

"As of 2015, a systematic review of the best research to date on the topic has concluded that the mean length of an erect human penis is approximately 13.12 ± 1.66 cm (5.17 ± 0.65 in)."

Tehát az eddig készült legalaposabb tanulmány szerint az átlagos péniszméret: 13,12 ± 1,66 cm! De a többi tanulmány is nagyon hasonló számokról beszél.

Igen, vannak ellenpéldák. De ez az átlag.

2015. márc. 13. 09:46
 14/17 szamo77db ***** válasza:
50%
Ostoba világot élünk. A méreted teljesen jó.
2015. márc. 14. 13:21
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm válszotokat. bárcsak mindenki ilyen normális lenne. akkor talán ez az ország sem lennek ekkora rakás hulladék.
2015. márc. 14. 16:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez a csávó kellene neki.

[link]

2015. márc. 16. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:
21%
A normál farok 18 cm és 5 cm átmérőjű. Az alatt komolytalan. Meglett férfiként ez a tapasztalatom.
2015. nov. 24. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!