Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma, hogy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma, hogy bizonyos szint alatti pasikkal szóba sem állok?

Figyelt kérdés

Minek pocsékolnám az időm? Mindig azzal jönnek, hogy adjak esélyt, vagy legalább írjak vissza, hogy nem az esetem (társkereső). Kérdem én, minek?! Úgyis vagy erőszakoskodás, vagy fikázás jön válasznak. Miért nem lehet békén hagyni az embert, és nem megszólni azért, mert azzal áll szóba, akivel akar?

21/N

2015. márc. 9. 23:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, ha a visszautasitás normális hangnembe történik! Volt hogy én is "agyatlan tuskó vagy" elutasitást kaptam, nyilván a válasz is olyan volt, kicsit elvettem a csaj önbizalmát :D Ha mindezt normálisan teszi akkor én se irok semmi olyat amivel megbántom
2015. márc. 10. 07:49
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Társkeresőzöl, majd picsogsz azon, hogy mindenfélék rádírnak. :D Hát bogaram, szerintem nagyon rossz helyen próbálkozol. Mégis mit vársz egy társkeresőtől? A szőke herceget fehér lovon?
2015. márc. 10. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért probléma, hogy semmit nem írsz vissza, mert büdös bunkó rbanc vagy. :D El tudom képzelni, milyenekre buksz...

Vissza írsz neki, hogy bocs nem, vagy ránézel a profiljára, és ha van valami ami nagyon nem tetszik rajta, akkor azt megemlíted, és kész. Ez ilyen alapvető illedelem.

Érdekes tény, hogy általában olyanok viselkednek úgy, mint te, akiknek lenne mit dolgozni a külsejükön. ;D

2015. márc. 10. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Normális ember válaszol, ha szólnak hozzá.

Döntsd el te, hogy normális ember vagy-e.

Amúgy az a gyanúm, hogy a TE szinted jóval az igényelt szint alatt van, és ebből jön ez a konfliktus.

2015. márc. 10. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!