Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma, hogy bizonyos szint alatti pasikkal szóba sem állok?
Minek pocsékolnám az időm? Mindig azzal jönnek, hogy adjak esélyt, vagy legalább írjak vissza, hogy nem az esetem (társkereső). Kérdem én, minek?! Úgyis vagy erőszakoskodás, vagy fikázás jön válasznak. Miért nem lehet békén hagyni az embert, és nem megszólni azért, mert azzal áll szóba, akivel akar?
21/N
Azért probléma, hogy semmit nem írsz vissza, mert büdös bunkó rbanc vagy. :D El tudom képzelni, milyenekre buksz...
Vissza írsz neki, hogy bocs nem, vagy ránézel a profiljára, és ha van valami ami nagyon nem tetszik rajta, akkor azt megemlíted, és kész. Ez ilyen alapvető illedelem.
Érdekes tény, hogy általában olyanok viselkednek úgy, mint te, akiknek lenne mit dolgozni a külsejükön. ;D
Normális ember válaszol, ha szólnak hozzá.
Döntsd el te, hogy normális ember vagy-e.
Amúgy az a gyanúm, hogy a TE szinted jóval az igényelt szint alatt van, és ebből jön ez a konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!