Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szanalmas lennek ezert? Hulyeseg ezt csinalni?
Evek ota szerelmes vagyok valakibe, aki ugy erzem erdeklodik irantam, de megse. Ha nem lat, akkor kepes honapokig meglenni ugymond nelkulem. Facebookon nem jelol be, nem ir ram, semmi.
4 evig vartam ra, es most elhataroztam, hogy inkabb egy olyannal leszek, aki nem erdekel, de nem varok ra. Mindig egyedul voltam, soha nem kaptam meg a szerelmet, mas ismeroseim tenyleg nem tul igenyesek a kulzejukkel kapcsolatban, megis van parjuk. En hiaba foglalkozok sokat kulsommel, belsommel, nem kellek annak, aki nekem kell.
A csaladom pedig ratesz egy lapattal, mert minden heten felhozzak temanak, hogy masnak van,nekem miert nincs. Majd ok szereznek nekem, ha en nem tudok.
Szanalmas vagyok, mert inkabb vagyok egy olyannal, akirol tudom, hogy soha nem tudnek beleszeretni, mint egyedul? 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!