Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem mosolyognak rám a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem mosolyognak rám a nők sose az utcán akkor az annyit jelent hogy nem vagyok túl jóképű?

Figyelt kérdés
Általában azok is visszautasítanak akiknél bepróbálkozom....ez azt jelentené hogy csúnya vagyok valószínűleg?
2015. márc. 8. 23:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én senkit nem szoktam bámulni az utcán, mert az bunkóság, én is utálom, ha bámulnak, ehetsz akármilyen csúnya, vagy helyes.
2015. márc. 9. 01:34
 12/13 BlackSword ***** válasza:
Mert biztosan mindig ilyen búval_@szott fejed van... Sokat ront a dolgon... Rám pl szoktak mosolyogni, szemezni, sőt néha ez már flört kategória, pedig sárga kabátban és "hull@zsákkal" (szemeteszsákkal) mászkálok az utcán... Szóval ne siránkozz itten nekem!!!
2015. márc. 9. 08:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A nők nem mosolyognak csak úgy rá valakire az utcán (max ha te előbb rámosolyogsz, akkor 100-ból egyszer). Mindenki tart a másiktól, meg hogy az mit gondol, meg mások mit gondolnak, az emberek inkább csak néznek fapofával mindenre.
2015. márc. 9. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!