Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb. Szeretem amikor a srác nem a papa pénzét költi és nem kell vele az éjszakai buszra várni a hidegben,hanem van kocsi vagy pénze taxira.Nem vagyok pénzéhes ribi,csak egy férfi legyen férfi ilyen téren is. Valamint nem érdekel tinisrácok olcsó sörös alapozása,meg kannás boros hülyesége.
18/L
Szerintem de, te egy oenzehes ribi vagy :D
3. vagyok.
Tisztelettel elnézést és bocsánatot kérek,amiért sokak lelkébe gázoltam és esetleg megbántottam pár srácot.
Elnézést,amiért nem vonzó számomra egy tinisrác,aki a buli előtt a kisboltban alapozik kannás borral és noname vegyessel,mert nincs pénze egy normális pohár italra. és ben t sem mer rendelni,mert anyu nem adott elég pénzt. Bocsánat amiért nem szeretek a buli után a sráccal 1 órát állni az éjszakai buszra várva,hogy aztán felmenjünk hozzájuk hajnalban a lakásukra felébresztve az egész családot. Pofámról sül le a bőr,amiért nem vonz egy olyan srác,akivel ha számot cserélek és másnap felhívom közli,hogy nem tud velem találkozni,mert nincs pénze és a családi/fizu/segély csak X nap múlva jön.
Én kérek elnézést!
Várom a további privátokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!