Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti milyen csajról álmodoztok, mi az ideálotok?
Fogadjon el engem ès önmagát is, ne hirdesse a kapcsolatunkat, de ne is tartsa titokban. Törődjön velem, miközben èn is vele. Ne akarja mindenáron megváltoztatni a negatív tulajdonságaimat, mert nem lehetek más, mint aki vagyok. Adjon a külsejère, ne legyen ènközpontú ès önző, mert mèg a pasiknak sem áll jól, ès visszataszító. Ugyan èn minden bizonnyal biszexuális vagyok, nyíltan mègsem hirdetem. Nem előnyös egy kapcsolat elejèn avval kezdeni, hogy bocs, de a lányok is vonzanak. Számomra fontos, hogy egyenlő fèlkènt kezeljenek, nem igènylek kivètelezèst, de annál inkább szeretetet.
Kèrdező, tudom, nem szokás, de kíváncsi lennèk az ideálodra. Legyen bármilyen nemű is.15/L
Igazából fogalmam sincs, hogy az vagyok-e, de van rá esély...
Lányos legyen, de nem baj, ha fiús dolgokat is szeret (én pl imádom a focit). Illetve legyen kedves, aranyos. Külsőben előny, ha sportos alakú (én is hasonló vagyok).
Külsőt illetően a fiúsabb lányokat kedvelem; rövidebb haj, igényes, de nem túl nőies öltözködés. Nem azt mondom, hogy feltétlen legyen crossdresser, de ne hordjon tűsarkút és hasonlókat.
Belső tulajdonságok közül előny, ha a lány határozott, dominánsabb (de nem elnyomó) személyiség, emellett pedig laza, vicces és ha kell, romantikus.
Ezek persze csak ideálok, de a való életben szerintem az ember sokszor olyat szeret meg, akiről nem is gondolná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!