Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi heregolyója van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi heregolyója van a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Ugy ertem, hogy van 1 kisebb, meg egy nagyobb es egyik lentebb van mint a masik. Nekem e ketto mellett van egy ilyen kisebb is, az a mellekhere?
2010. febr. 14. 21:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sztem a szemgolyód lesz az
2010. febr. 14. 22:04
 12/21 A kérdező kommentje:

kozben jobban megneztem, es igazabol a tetejen erzekeltem valamit, de neten megneztem es az elvileg normalis.

[link]

2010. febr. 14. 22:06
 13/21 anonim ***** válasza:

közben jobban megnézed?:))) =)))))))))))))))))))))))) teeee állaatt!!!!

Amugy meg.. tényleg 1 festő oldalán nézed a herét?:))

2010. febr. 14. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Dakker ez tényleg egy festő(művész) oldala! Befosok neked:D:D:D "azóta jobban megnéztem..." HAHAHAHAHA!:D

Ha aggaszt, menj el egy urológushoz, többet tud a harmadik típusú tökgolyókról mint az oldal látogatói összesen.

Ha hétvégén mész, keresd valamelyik galériában:D:D:D A festészettel úgyis jóban vagy, urológust is könnyebben találsz hétvégén galériában mint rendelőben!

A festorológus lenne az igazi:D

2010. febr. 15. 12:22
 15/21 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem, mennyi idős vagy? csupán érdekel...
2010. febr. 15. 12:42
 16/21 anonim ***** válasza:
A mellékhere az a herédhez kapcsolódik, pontosabban a "tetején" van. Vizsáltassad meg magadat.
2010. febr. 15. 13:57
 17/21 A kérdező kommentje:

Utolso, igen a tetejen erzekelem, de valahogy az aljan is, vagy nemtudom. Tul sok a "hus" benne, de lehet hogy csak en reagalom tul.

Egyebkent nemtudom mit kell itt aggodni, hogy festomuvesz oldalarol linkeltem, ami a neten van, ugyis mindegyik rajzolt. Egyik se valosag.

20 vagyok.

2010. febr. 15. 14:48
 18/21 anonim ***** válasza:

@14:48: Én meg egy makacs ember vagyok!:D

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 15. 17:00
 19/21 A kérdező kommentje:
Fasza. Akkor en reagaltam tul. nincs semmi felesleg. Azt hittem, csak 2 golyszi van benne es ennyi. koszi a valaszokat.
2010. febr. 15. 18:53
 20/21 anonim válasza:
Normális esetben két heregolyó kell legyen, és a herék hátsó részén találhatók a mellékherék, azok kisebbek jóval a herénél. Van olyan , hogy három heregolyója van vkinek. de az már nem normális. Ha van valami gond, a legjobb, ha felkeresel egy urológust, ő megmondja seperc alatt.
2012. febr. 17. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!