Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként mit szólnál, ha az utcán megállítanálak, hogy szeretném megérinteni, megszagolni a lábfejed vagy a cipőd? F
sehogy
utcán ne zaklass vadidegen embereket
Nem fogom megcsinálni. Látva a válaszokat elment a kedvem tőle.
Ha valaki hallott olyanról, hogy büdöstől el lehet ájulni, az tegye fel a lábát! De ne felém fújjon a szél!
Hát én eléggé furcsálnám és továbbmennék. És egyébként sem a pasik jönnek be. :)
Egyébként lábfétises vagy? Nincs azzal semmi gond, csak egy kicsit szokatlan. Bár pont én beszélek, én se vagyok teljesen normális.
18/L/L
Nincs ezzel semmi gond, csak elég gyökér módon kezeled.
Te mit szólnál ha egy csaj az utcán odajönne és a hónaljadat akarná szagolgatni? Még egy jó csajnak se engednék a népek, mert azt hinnék h kséz átverés és vesz a kamera...
Ha már egy ismerős próbálkozik így be az eggyel jobb. de ahhoz kell bátorság... meg bevállalós ismerősök.
A legjobb persze barátnővel. Én úgy tapasztaltam, a csajok egy elhanyagolható százalékán kívül (akik amúgyis túl prűdek az én igényeimhez) a legtöbb csaj teljesen nyitottan kezeli ezt a dolgot, mert a láb téma azért nem annyira extrém. Azt meg sztem minden csaj szereti ha a lábát masszírozzák stb.
Az egyik excsajom folyton az edzőcipőjét nyomta az orromhoz mikor hazajött az edzésről... mai napig nem tudom, h szexuális indíttatásra vagy csak vmi gyerekes játék volt, de engem amúgy felizgatott (pedig nincs ilyen fétisem - egyszerűen felizgatott az intenzív illata, ez sztem biológia...). Erre ő is rájött aztán és akkor már direkt csinálta.
Nem tudom, mely videókra gondolsz, de amiben nyalogatás és szagolgatás van azok általában előre megrendezettek, lebeszélt találkozók egy adott modellel.
Pl.: [link]
Viszont ismerek olyat, mármint nem személyesen, aki parkban ülő lányokhoz megy oda és önmagát fotósnak kiadva (végülis az) videókat és fotókat készít a lábaikról a beleegyezésükkel. Néha masszázs a végén, esetleg puszi a talpukra, de persze megkérdezi előtte tőlük, hogy szabad-e. Nem tudom ismered-e már, azért itt van pár link:
Fred sweetsoles csatornája:
https://www.youtube.com/channel/UCrGrlKUMVP0TiGWENoKekLQ
Flickr accountja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!