Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányként mit szólnál, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként mit szólnál, ha az utcán megállítanálak, hogy szeretném megérinteni, megszagolni a lábfejed vagy a cipőd? F

Figyelt kérdés
Hogyan tegyem, hogy megengedd? Van egy csomó ilyen videó a neten. Nem írok bővebb magyarázatot, úgyis csak önsajnáltatás lenne. Különben nem vetődnének fel ilyen ötletek a fejemben.

2015. márc. 7. 20:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
"Eleve kínos, ha valaki utcán leszólít idegeneket és úgy próbál ismerkedni." Te valami "szájbergyerek.. xD" vagy online csaj vagy? :D Vagy miért gáz az évezredek óta hatásos módszer? Tudod.. való élet.. utcán, buszmegállóban, moziban, kocsmában.. itt ott.. a való életben.. ahol élünk, ahol mozgunk. :D
2015. márc. 9. 23:26
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

sehogy

utcán ne zaklass vadidegen embereket

2015. márc. 10. 00:17
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
4 óra edzés után szagolhatod! De újraéleszteni nem foglak!
2015. márc. 19. 13:33
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem fogom megcsinálni. Látva a válaszokat elment a kedvem tőle.

Ha valaki hallott olyanról, hogy büdöstől el lehet ájulni, az tegye fel a lábát! De ne felém fújjon a szél!

2015. márc. 19. 18:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én eléggé furcsálnám és továbbmennék. És egyébként sem a pasik jönnek be. :)

Egyébként lábfétises vagy? Nincs azzal semmi gond, csak egy kicsit szokatlan. Bár pont én beszélek, én se vagyok teljesen normális.

18/L/L

2015. márc. 21. 00:29
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 - Igen, lábfétis. Sajnos. Évek óta csak a gond van vele.
2015. márc. 22. 22:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond, csak elég gyökér módon kezeled.

Te mit szólnál ha egy csaj az utcán odajönne és a hónaljadat akarná szagolgatni? Még egy jó csajnak se engednék a népek, mert azt hinnék h kséz átverés és vesz a kamera...

Ha már egy ismerős próbálkozik így be az eggyel jobb. de ahhoz kell bátorság... meg bevállalós ismerősök.

A legjobb persze barátnővel. Én úgy tapasztaltam, a csajok egy elhanyagolható százalékán kívül (akik amúgyis túl prűdek az én igényeimhez) a legtöbb csaj teljesen nyitottan kezeli ezt a dolgot, mert a láb téma azért nem annyira extrém. Azt meg sztem minden csaj szereti ha a lábát masszírozzák stb.

Az egyik excsajom folyton az edzőcipőjét nyomta az orromhoz mikor hazajött az edzésről... mai napig nem tudom, h szexuális indíttatásra vagy csak vmi gyerekes játék volt, de engem amúgy felizgatott (pedig nincs ilyen fétisem - egyszerűen felizgatott az intenzív illata, ez sztem biológia...). Erre ő is rájött aztán és akkor már direkt csinálta.

2015. ápr. 7. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mely videókra gondolsz, de amiben nyalogatás és szagolgatás van azok általában előre megrendezettek, lebeszélt találkozók egy adott modellel.

Pl.: [link]

Viszont ismerek olyat, mármint nem személyesen, aki parkban ülő lányokhoz megy oda és önmagát fotósnak kiadva (végülis az) videókat és fotókat készít a lábaikról a beleegyezésükkel. Néha masszázs a végén, esetleg puszi a talpukra, de persze megkérdezi előtte tőlük, hogy szabad-e. Nem tudom ismered-e már, azért itt van pár link:

Fred sweetsoles csatornája:

https://www.youtube.com/channel/UCrGrlKUMVP0TiGWENoKekLQ

Flickr accountja:

[link]

2015. ápr. 12. 23:32
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Újabb bizonyítéka, h a magyarok többségének toleranciaszintje kábé 1 a tízes skálán.
2015. jún. 2. 10:20
 20/20 anonim ***** válasza:
A barátnőim cipőjének az illatát én is szeretem, meg nem is lepődtek meg amikor megszagoltam.Amikor már a nővel ágyba bújtál egy néhányszor, akkor ezek a dolgok egyből természetesek lesznek. Csak a sorrendet tartsd be.
2015. júl. 12. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!