Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fog egyáltalán szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog egyáltalán szeretni valaki ebben az életben? Többi lent

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez nagyon hülye kérdés.Már úgy érzem,hogy senki sem szeret,egyedül vagyok,senkire sem számíthatok.Utálom ezt az egészet ami körülöttem megy.Most konkrétan nincs is semmi,de ez már nagyon rég kezdődött,azthiszem akkor,amikor a szüleim elkezdtek veszekedni és amikor anyukám elsőre költözött el,de persze visszajött.Egész gyerekkoromba ment a balhé,még most is gyerek vagyok,még mindig megy.Üvöltöznek velem és undorító dolgokat vágnak a fejemhez,egymással üvöltöznek,a testvéreim is szidnak,anyukám szidja az apámat nekem a szemébe jópofizik.Próbálják játszani azt,hogy ez egy tökéletes család,a külvilág felé nem mutathatom,hogy milyen is az életem.Nem mutathatom ki,hogy hogy érzem magam.Mosolyognom kell,nem sírhatok,nem vághatom meg magamat ujra.Nem Amikor még általánosba jártam,akkor utáltak,ott is szidtak,de akkor még úgy éreztem,hogy az anyukámra számíthatok.De már rá sem.Most nem utálnak,de nem is szeretnek az iskolámban. Megjátsszák magukat,nagyon de nagyon sokan. Kibeszélnek.A nővérem elmegyógyintézetbe való,de ez komoly,már volt is ott.Elegem van.Nemtudom miért írtam ki ezt,beteg vagyok mi?

2015. márc. 7. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy az, de szerintem, ha elég idős leszel költözz el, mert nem lehet úgy élni. Vagy a nagyszüleidtől nem tudsz segítséget kérni?
2015. márc. 7. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagy beteg csak rossz helyre születtél :(
2015. márc. 7. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyszülőkkel is ez a helyzet.
2015. márc. 7. 20:22
 4/6 Linó03 ***** válasza:
100%

Amíg ezt meg tudod fogalmazni, addig nem vagy beteg. De nagyon nehéz helyzetben lehetsz. Hogy miért írtad ki? Gondolom a környezetednek nem beszélhetsz róla, de ki kellett magadból adnod - és szerintem jól tetted - ezért írtál ide.

Én privátban (is) szívesen meghallgatlak, ha valami bánt, és segítek is, ha tudok :)

5/6 veteran1978 ***** válasza:
"még most is gyerek vagyok,Mosolyognom kell,nem sírhatok,nem vághatom meg magamat ujra."Ezek a te mondataid,szerintem neked nagyon gyorsan szükséged lenne 1 pszichológusra!
 6/6 B.G 88 ***** válasza:
Manapság 10ből 9 ember színjátékban éli a mindennapjait... Gondolkodj el rajta,hogy kell-e neked ilyen világ, vagy inkább keresel olyanokat, akik őszinték. Ha eldöntötted tégy úgy, nem mindenki gyökér(még) :)
2015. márc. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!