Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány/nő vonzódik a rosszfiúkhoz vagy vannak kivételek?
"A nők a jóképű férfiakhoz vonzódnak"
Ismerek én olyat, aki arcra nagyon ronda, de tipikus rosszfiú, és vonzódnak hozzá a nők.
én is sokat gondolkoztam már ezen.
de neked milyen csajok jönnek be? csak mert én azt vettem észre, hogy pasik között is azok a nők/lányok a bejövősek akik kicsit nagyképűbbek, extrovertáltak és nem azokra a csajokra buknak a pasik akik a sarokban kuporognak.
Szerintem ez mindkét nemnél áll, hogy inkább azokon akad meg a szemünk akik előtérbe helyezik magukat és amíg tart a szerelem addig nem látjuk, hogy mennyire sekélyesek is bizonyos szempontból.
"de neked milyen csajok jönnek be? csak mert én azt vettem észre, hogy pasik között is azok a nők/lányok a bejövősek akik kicsit nagyképűbbek, extrovertáltak és nem azokra a csajokra buknak a pasik akik a sarokban kuporognak. "
Érdekes, nekem az introvertáltabb, kissé talán zárkózottabb, kedves lányok jönnek be. Az tud idegesíteni, mikor találok egy ilyen lányt, aztán kiderül, hogy belül "olyan mint a többi".
"Van elég nagy különbség a "rosszfiúk" és a bukók között...az elsőben megvannak az alapvető és fontos emberi értékek"
Akiben megvannak az alapvető és fontos emberi értékek, azt nem nevezném rosszfiúnak. Inkább azt mondanám, hogy "laza fiú/férfi".
Rosszfiú szerintem mondjuk az, aki a Felhők fölött 3 méterrel c. (szerintem nagyon rossz) filmben szerepel.
"Szerintem nem sokan vonzódnak azokhoz a fajta fiúkhoz akiket leírtál."
Pedig a fiatalok körében nagyon sokan. (Legalábbis az ismerőseim közül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!